Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
ehh...myśle,że Majka na ciagu tramalowym to nie jest dobry pomysł(ogólnie ciąg opiatowy to nie jest mądry pomysł)
ale:
Majke waliłem bodaj9razy-miałem podobne obawy jak Ty,że popłyne dlatego kilka razy ja jadłem kilka razy przyjąłem doustnie potem P.R-bardzo żałuje,że wcześniej nie nabrałem odwagi na pukniecie Majki IV(z dziesiejszej perspektywy oceniam te pierwsze próby jako strate morfiny(zwłaszcza szkoda mi tych ampułek wlanych w dupę)
dopero po puknieciu IV poczułem jej działanie i owszem tesknie za nim bardzo.
co do sudafetu to szerokim łukiem omijam stmulanty.Zreszta metkat wydaje mi sie najgorszym z mozliwych.
Za to Majka IV jkest przezyciem nie do opisania-i teraz nie wyobrażam sobie innej jej drogi podania-choć pierwsze"wejscie"przestraszyło mnie mocno zreszta drugie też(1=30mg.z ampułki.2=2tabletki30mg MTS conitnous przerobione na IV)ale stan gdzie nie mozna usiedzieć na krzesle bo sie tak człowiek "zamyśla" ;-) ,że aż z niego spada jest boski-to chyba jest ten osławiony NOODING-zazdroszcze tym z działu kodeina opisujacym go po tabletkach na ból zęba-też bym tak chciał-czasem Mi sie zdarza jego wersja demo po kodzie-ale duzo mniej przyjemna i nie zasługuje ten stan na nazwe NOODING'u.Ze wzgledu na tą przyjemność z Majki IV nie kupiłem H bo wiem ze spodobała by mi sie mocniej-a to grozne-zwłaszcza iż dowiedziałem sie że dil brązu mieszka2ulice dalej i chodziłem z Nim do klasy :huh:
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
co do sudafetu to szerokim łukiem omijam stmulanty.Zreszta metkat wydaje mi sie najgorszym z mozliwych.
Za to Majka IV jkest przezyciem nie do opisania
-i teraz nie wyobrażam sobie innej jej drogi podania-choć pierwsze"wejscie"przestraszyło mnie mocno zreszta drugie też(1=30mg.z ampułki.2=2tabletki30mg MTS conitnous przerobione na IV)ale stan gdzie nie mozna usiedzieć na krzesle bo sie tak człowiek "zamyśla" ;-) ,że aż z niego spada jest boski-to chyba jest ten osławiony NOODING-zazdroszcze tym z działu kodeina opisujacym go po tabletkach na ból zęba-też bym tak chciał-czasem
Sprobuj sobie majki z metkatem w jednej pompie i zapodaj iv to zobaczysz jaka po tym luta jest, nie do opisania. Uzaleznia strasznie niestety. Sam metkat iv strasznie uzaleznia, szczegolnie to przekurewsko zajebiste wejscie. Co dopiero majka z metkatem. Tak, ze lepiej jednak nie probuj i zapomnij o pierwszym zdaniu, ktore napisalem ;-) .

Bandzior, jak dokladnie "przerobiles" te tabsy na iv? Na cieplo robiles (znaczy podgrzewales)? Ile razy filtrowales? Zostal "glut"?
  • 1384 / 13 / 0
Bandzior, jak dokladnie "przerobiles" te tabsy na iv? Na cieplo robiles (znaczy podgrzewales)? Ile razy filtrowales? Zostal "glut"?
1wytarłem otoczke wata ze spirytusem-poczekałem aż odparuje-nożykiem do tapet(zdezynfekowanym w spirytusie)wydrapałem fioletową "farbe" z napisu30mg
2pokruszyłem na pył(w kartce przejechałem szklanką-miało tendencje do"prasowania sie-wiec niby bylo pokruszone ale prasowało sie jakby w placek)rozcierając w palcach wsypałem na łyżke z paroma ziarenkami kwasku i2ml.wody wymieszałem zapałką(właściwie wykałaczką),zagotowałem
3wykałaczka mieszałem(geste zebrało sie na wykałaczce) poczekałem az wystygnie (na wierzchy zrobil sie taki kozuszek-wykałaczka zdjąłem-wyjebałem)
4zrobiłem kuleczke z waty wrzucilem do łyżki zaciągnąłem do strzykawki
na łyżke wlałem1ml.wody wymieszałem i zaciagnałem do strzykawki przez tasama kulke
(w strzykawce widać było takie gestrze miejsca(coś jak smugi)więc wylałem to na czysta łyżke i do nowej strzykawki zaciągnąłem przez nową kulke z waty.założyłem igłe(o,6mogła by być spokojnie ciensza)...
w strzykawce nie było gluta ale też idealnie wodniste to nie było-wydaje mi sie ze najwazniejsze jest aby dobrze zmyć otoczke z tych tabletek-sporo "gestego"zrobiło sie jak juz ostygło to na łyżce-jak bylo gorace było klarowne a jak ostygło zgestniało znowu-wiec fioltrowac radze juz zimne.
trząsłem sie jak stara baba zeby to sobie wstrzyknąć-myślałem z10minut czy aplikować w kanał czy PR-ale przeglądałem ta strzykawke i nie pływało tam nic strasznego wiec jebłem %-D
  • 1154 / 35 / 0
Dzieki za info. Jak bede mial kiedys mst albo doltardy to bede wiedzial jak robic. A jak oceniasz wydajnosc? Kolo 30% poszlo sie jebac? Czyli z 60mg zostalo jakies ~40mg?
  • 1384 / 13 / 0
dłuższy czas temu przyjebałem w kanał ampułki morfiny było tego30mg.poklepało słabiej niz te60mg z MTS'ów.Możliwe,że wydajność wynosi około70%-żeby to wiedzieć musiał bym przyjebać(dla porównania)40mg.z ampułki %-Dchętnie to uczynie jak coś :-D
ogólnie to porównania nie mam zbyt wielkiegoi trudno Mi się wypowiadać ale ponad50%jest napewno wnioskuje po dlugośći i intensywności-a sporo zostało na wykałaczce i w kulkach wacianych.Ale jak na moje niewprawne "oko"to okolo65-75%.nie wiem jak z innych tabsów ale z MTS sie udaje :-D
  • 1384 / 13 / 0
echhh i znowu mam kilka tych fioletowych cukiereczków z nadrukiem30mg.MST :-D
Ale pierdole bedą leżeć dłuższy czas.
  • 1154 / 35 / 0
Ale pierdole bedą leżeć dłuższy czas.
Tramalu tez pisales, ze masz 8 blistrow i przestales jesc? Napisz szczerze. Z majka tym bardziej ci sie raczej nie uda.
  • 1384 / 13 / 0
narazie przestałem dziś nic nie jadłem-smarze dzoje lerze w łóżku tram w szufladzie MST też puki co.za tramem tak srednio jestem wiec mógłby sobie leżeć,ale te 6cukiereczków fioletowych kusi strasznie ale i tak ich nie przyjebie do nastepnego weekendu dużo pracy mam.Ogólnie musze sobie coś udowodnić i przestać mysleć o opio-i o ile z tramem by sie udało bo średnio go lubie,z kodą by się udało bo wiem że znowu nie klepnie jak powinna i sie wkurwie tylko,to z MSTciężko bedzie-jak sobie przypomne te gorące szpilki na ciele,fale gorąca,przysypianie na siedząco-aż się z krzesła spada %-D %-D %-D uchhh.....kurwa.
PS.dwa listki trama dałem koleżce powiedział ze chce spróbować z innym ziomkiem-powiedziałem zeby zjedli po5kapsów.
JAKOŚ TO BĘDZIE-ograniczyć się muszę bo zaczyna mnie wkurwiać przede wszystkim że koda nie działa i myślę o opio częstoa to pierwsze symptomy wjebania
  • 182 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: gokiburi »
Przyjeb kompot, juz nigdy nic nie bedzie takie same %-D
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
  • 1384 / 13 / 0
narazie z moich planów huj wychodzi.Wczoraj był mega morfinowy dzionek.I wogule babe pogoniłem(w sumie sama wyszła)ona wie że tylko pale dzoje wpada do mnie bez zapowiedzi(ma klucze)patrzy a ja siedzę z igłą w żyle %-D.
straszny hardcore %-D ogólnie wczoraj zajebałem w kanał3razy po2tabletki MSTcontinous30mg-noodowałem dzień całłłłłłły-ujebany byłem strasznie milutko.Dobrze że wiecej tych cukiereczków nie mam-jak sie obudziłem dziś od razu o nich pomyslałem %-D .Zadowoliłem się tramem700mg puki co.A tu jutro trzeba do pracy iść(szef dzwonił)meble robić :#: huj mam troche tego trama najwyżej bede wrzucał jakieś niewielkie ilości żeby przetrwać(bo ostatnio troche poćpałem za dużo i boje sie objawów fizycznych-ale mam nadzieje że jeszcze nie nadejdą).Gargamel,ksionc tylko nie piszcie:"a nie mowiłem!!??" %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.