Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ale:
Majke waliłem bodaj9razy-miałem podobne obawy jak Ty,że popłyne dlatego kilka razy ja jadłem kilka razy przyjąłem doustnie potem P.R-bardzo żałuje,że wcześniej nie nabrałem odwagi na pukniecie Majki IV(z dziesiejszej perspektywy oceniam te pierwsze próby jako strate morfiny(zwłaszcza szkoda mi tych ampułek wlanych w dupę)
dopero po puknieciu IV poczułem jej działanie i owszem tesknie za nim bardzo.
co do sudafetu to szerokim łukiem omijam stmulanty.Zreszta metkat wydaje mi sie najgorszym z mozliwych.
Za to Majka IV jkest przezyciem nie do opisania-i teraz nie wyobrażam sobie innej jej drogi podania-choć pierwsze"wejscie"przestraszyło mnie mocno zreszta drugie też(1=30mg.z ampułki.2=2tabletki30mg MTS conitnous przerobione na IV)ale stan gdzie nie mozna usiedzieć na krzesle bo sie tak człowiek "zamyśla" ;-) ,że aż z niego spada jest boski-to chyba jest ten osławiony NOODING-zazdroszcze tym z działu kodeina opisujacym go po tabletkach na ból zęba-też bym tak chciał-czasem Mi sie zdarza jego wersja demo po kodzie-ale duzo mniej przyjemna i nie zasługuje ten stan na nazwe NOODING'u.Ze wzgledu na tą przyjemność z Majki IV nie kupiłem H bo wiem ze spodobała by mi sie mocniej-a to grozne-zwłaszcza iż dowiedziałem sie że dil brązu mieszka2ulice dalej i chodziłem z Nim do klasy :huh:
co do sudafetu to szerokim łukiem omijam stmulanty.Zreszta metkat wydaje mi sie najgorszym z mozliwych.
Za to Majka IV jkest przezyciem nie do opisania-i teraz nie wyobrażam sobie innej jej drogi podania-choć pierwsze"wejscie"przestraszyło mnie mocno zreszta drugie też(1=30mg.z ampułki.2=2tabletki30mg MTS conitnous przerobione na IV)ale stan gdzie nie mozna usiedzieć na krzesle bo sie tak człowiek "zamyśla" ;-) ,że aż z niego spada jest boski-to chyba jest ten osławiony NOODING-zazdroszcze tym z działu kodeina opisujacym go po tabletkach na ból zęba-też bym tak chciał-czasem
Bandzior, jak dokladnie "przerobiles" te tabsy na iv? Na cieplo robiles (znaczy podgrzewales)? Ile razy filtrowales? Zostal "glut"?
Bandzior, jak dokladnie "przerobiles" te tabsy na iv? Na cieplo robiles (znaczy podgrzewales)? Ile razy filtrowales? Zostal "glut"?
2pokruszyłem na pył(w kartce przejechałem szklanką-miało tendencje do"prasowania sie-wiec niby bylo pokruszone ale prasowało sie jakby w placek)rozcierając w palcach wsypałem na łyżke z paroma ziarenkami kwasku i2ml.wody wymieszałem zapałką(właściwie wykałaczką),zagotowałem
3wykałaczka mieszałem(geste zebrało sie na wykałaczce) poczekałem az wystygnie (na wierzchy zrobil sie taki kozuszek-wykałaczka zdjąłem-wyjebałem)
4zrobiłem kuleczke z waty wrzucilem do łyżki zaciągnąłem do strzykawki
na łyżke wlałem1ml.wody wymieszałem i zaciagnałem do strzykawki przez tasama kulke
(w strzykawce widać było takie gestrze miejsca(coś jak smugi)więc wylałem to na czysta łyżke i do nowej strzykawki zaciągnąłem przez nową kulke z waty.założyłem igłe(o,6mogła by być spokojnie ciensza)...
w strzykawce nie było gluta ale też idealnie wodniste to nie było-wydaje mi sie ze najwazniejsze jest aby dobrze zmyć otoczke z tych tabletek-sporo "gestego"zrobiło sie jak juz ostygło to na łyżce-jak bylo gorace było klarowne a jak ostygło zgestniało znowu-wiec fioltrowac radze juz zimne.
trząsłem sie jak stara baba zeby to sobie wstrzyknąć-myślałem z10minut czy aplikować w kanał czy PR-ale przeglądałem ta strzykawke i nie pływało tam nic strasznego wiec jebłem
ogólnie to porównania nie mam zbyt wielkiegoi trudno Mi się wypowiadać ale ponad50%jest napewno wnioskuje po dlugośći i intensywności-a sporo zostało na wykałaczce i w kulkach wacianych.Ale jak na moje niewprawne "oko"to okolo65-75%.nie wiem jak z innych tabsów ale z MTS sie udaje :-D
Ale pierdole bedą leżeć dłuższy czas.
Ale pierdole bedą leżeć dłuższy czas.
PS.dwa listki trama dałem koleżce powiedział ze chce spróbować z innym ziomkiem-powiedziałem zeby zjedli po5kapsów.
JAKOŚ TO BĘDZIE-ograniczyć się muszę bo zaczyna mnie wkurwiać przede wszystkim że koda nie działa i myślę o opio częstoa to pierwsze symptomy wjebania
Alkoholizm to powolanie!
straszny hardcore
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nabrzeskiej.jpg)
Magazyn z narkotykami na dachu budynku
Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/129-271054.jpg)
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję
67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.