Pod względem mojego ćpania są wyrozumiali. Czy rodzina wie ? Nie wie i ode mnei się nie dowie.
Całe szczęście wśród najbliższych czuję się dobrze. To ja zawsze byłem tym złym, który przychodził i przedstawiał im kolejny, szatański sposób na fazę;P Zazwyczaj ja testowałem pierwszy, dawałem mały raport z doznań i następny trip już we 2 albo 3.
Jednakże niedawno od znajomego i znajomej usłyszałem "ty tak już skończysz! to nie jest sposób na życie [bla bla]". Aż nie wiem skąd im to do głowy przyszło xD
Doskonale sobie zdaję sprawę że to nie jest dla mnie dobre, i prawdę mówiąc b, dużo na to hajsu przepada oraz mój umysł jest otumaniony. Naprawdę chciałbym przestać ale z drugiej strony to po prostu lubię.
FGZ pisze:A prawdę mówiąc jakiekolwiek uzależnienie nie powinno dawać poczucia wyższości
gzyp pisze:Gorzej jak ci je da, wtedy siedzisz po uszy :DFGZ pisze:A prawdę mówiąc jakiekolwiek uzależnienie nie powinno dawać poczucia wyższości
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.