Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Poco jebac sobie zdrowie teraz i ryzykowac smiercia :) lepiej oszczedzac zdrowie na starosc, i wtedy napierdalac ile wlezie, wkoncu i tak wiesz, ze twoj czas bliski :)
a H caly czas sie chce jak huj.
teraz tylko ostatnio przystopowalem z ciagami, tak cos czasami jebne na zab jak mi wpadnie pod reke.
Organizm coraz slabszy, pewnie juz bym nie wytrzymau roku grzania po 15 centow dziennie.
Ale przyjebac cos od swita, albo kreske C piedolnac polmetrowom - czasami sie zdazy jeszcze i dla starego huja.
takze nie martw sie malolat - H zawsze ci sie bedzie chcialo i zawsze bedzie nas bawila ta suka.
tez myslalem tak jak ty (Voormanski) w wieku 20 lat "kurva, jak bede stary to przestanom mnie bawic wynalazki".
nihuja, dalej mnie hajcujom jak za dawnych czasow (a moze i lepiej bo mniej juz trzeba)
aha Voorman - ja juz wszystko grzalem, nawet tego waszego fnta, rozna szkla, rozne H odmiany (mexykanskom, bialoszarom, bialom zmieszanom z fntem itd..). jakie tam jeszcze opiopodobne som? M w szkla, M w pastylkach, dolargany,okykodony , hujony itp.
Nic, kurwa NIC!!! nie przebije cieplego kompotu z kubka - normaly cieply pierwszak, tak ze 4 centy ze zle wydmuchanym bzetem - ooookuuuurwa.
Niech sobie wynajdujom jakies hujstwa w laboratoriach, huj im w dupe naukowcom.
I tak nic nie pobije kompotu - i huj!
starość nie musi być smutna !
Numan pisze:ja mam taki plan emerytalny żeby u schyłku życia napierdzielać hel aż do samego końca,
GonzoAlfonzo pisze:mój plan jest taki sam! jak bd na emeryturze to bd walił dzień w dzień wtedy już nic do stracenia bd miał.Numan pisze:ja mam taki plan emerytalny żeby u schyłku życia napierdzielać hel aż do samego końca,
Starosc nie radosc, nie na darmo chyba ktos tak powiedzial
:retarded:
stary dziad pisze:Ja już pól wieku przeżylem, z czego 30 w przyjaźni z opiatami,
Ja juz z garow jednak zeszedlem ponad rock temu, dlatego pewnie wyglondam na 70latka.
po frakcjach? czy po plukaniu bandaza?
po frakcjach wlasnie tak troche wali czekoladom/sliwkami...
koncowka raczej niczym nie jebie zanim nie wkropisz bztu...
Lodz- zero doswiadczenia mam z Lodziom, tam chyba malo bylo grzejnikuf..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.