Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Indyg0 pisze:
DXM Hbr freebase
miszcz, kurwa, miszcz %-D
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Indyg0 »
DXM Hbr freebase
To wyszło z nienacka z przemęczonego umysłu :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Indyg0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 152 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chomik »
Jezus pisze:
Też mi się wydaje, że większość mdłości była spowodowana ilością tabletek, całą tą ciężkostrawną masą, a nie samym DXM'em
Na erowidzie ktoś podawał sobie DXM dożylnie i też miał mdłości.

Ale u większości ludzi freebase powinien zlikwidować częściowo te problemy, chociażby przez efekt placebo ;)
Uwaga! Użytkownik Chomik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Chomik pisze:
Jezus pisze:
Też mi się wydaje, że większość mdłości była spowodowana ilością tabletek, całą tą ciężkostrawną masą, a nie samym DXM'em
Na erowidzie ktoś podawał sobie DXM dożylnie i też miał mdłości.

Ale u większości ludzi freebase powinien zlikwidować częściowo te problemy, chociażby przez efekt placebo ;)
Doczytaj może co to jest freebase, potem doczytaj co to jest placebo.

"Panie Wałęsa, fama głosi że używa pan słów, których znaczenia pan nie rozumie. Powiedzcie famie, żeby mnie pocałowała w dupę i vice versa".

EDIT:
... a jeśli chodzi o zamawianie DXM HBr w czystej postaci, to teraz nie jest łatwo. Ja kupowałem na własny użytek w paczkach kilkudziesięciogramowych dziesięć lat temu z USA. Potem była seria nalotów na sprzedających (zakazany nie jest, ale trzeba mieć zgodę FDA, chyba że się ładuje ściemę, że to nie do jedzenia a np. jako kadzidełko) i biznes skończył się, kilka osób trafiło na długo do pudła. Innym FBI tak utrudniło w sumie legalny biznes, że musieli się albo wycofać, albo wycofać z oferty DXM HBr. Dzisiaj zostali głównie wałkarze, tacy sami co oferują że przyślą grzyby za granicę albo kartony valium czy tramalu. Wyślesz pieniądze i tyle.

Kilograma czystego DXM HBr nie widziałem, ale 50 g wygląda jak saletra - białe, nieco igiełkowate kryształki. To też problem zamawiania przez granicę - jak celnik otworzy, to nie od razu wie że biały proszek to nie koks czy hera.

Na żołądku niestety nieco tylko lepiej niż tabletki, spokojnie można się porzygać, zwłaszcza że czuć goryczkę wtedy pięknie podczas konsumpcji, jakby piołun lizać.
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Uzywaj funkcji "Zmien".
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Dobra napisałem maila na oba adresy które były podane (dystrybutora, i kolesia od tej hurtowni) z zapytaniem o cennik, i o formę transakcji.
Ciekaw jestem, czy w ogóle potraktują tego maila poważnie.
Jak dostanę jakąs odpowiedz to sie pochwalę.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 14 / / 0
@Jezus
Mam nadzieje, że nie napisałeś do nich z tego adresu jezushyperreal@interia.pl. Jak zobaczą wyraz "hyperreal" w adresie to napewno potraktują Cię poważnie :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Indyg0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Dostałem odpowiedź.

"Tak mamy taki surowiec. Jaka ilość Pana interesuje ?"

do maila był dołączony plik odnośnie właściwości leczniczych i chemicznych dxm.

http://www.speedyshare.com/454669861.html

Niestety ani słowa w odpowiedzi na pytanie o cennik czy formę transakcji.
Zastanawiam się co mu odpisać, jak napiszę, że niewiele to mogą mnie olać, a jak za dużo to może mnie na to nie stać :P
"Czuję się gwiezdnie"

• 14 / / 0
@Jezus
Napisz im że narazie 100 gram, chetnie sie z Tobą złoże, bo i tak mialem zamiar do nich napisać.

Ps.Kto chce koszulke z dexem :-D http://www.moleculewear.com/dxm-molecule-shirt.php
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2008 przez Indyg0, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2879 / 101 / 0
rozkminiam ten tekst co tam jest i znalazłem dwa fragmenty co do których mam pewną wątpliwość, a mogą mieć znaczenie :

Specifications
Appearance: white to almost white crystalline powder
Particle size distribution:
10% of the particles: max. 110 μm
50% of the particles: max. 200 μm
90% of the particles: max. 300 μm

Czyżby opisywało to jakieś jednostki odnośnie dystrybucji, czy źle to zakminiłem ?

I drugi

Legal notice
The information given in this publication is based on our current knowledge and experience,
and may be used at your discretion and risk. It does not relieve you from carrying out your
own precautions and tests. We do not assume any liability in connection with your product or
its use. You must comply with all applicable laws and regulations, and observe all third party
rights.

O ile dobrze kminie ten fragment, oznacza to, że oni nie ponoszą żadnej odpowiedzialnosci w zwiazku z użyciem tego co się u nich kupi... oznacza to, że jeżeli umywają rączki, to nie powinno być problemu z zakupem.

Przetłumaczy ktoś ten pierwszy kawałek ?
"Czuję się gwiezdnie"

• 714 / 45 / 0
Z angielskiego to ja cienki bolek jestem, ale myślę, że ten pierwszy kawałek odnosi się do rozmiaru drobinek proszku (bo widocznie w takiej postaci się to kupuje).
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2008 przez Little_Jack, łącznie zmieniany 1 raz.
skakanka
Zablokowany
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.