Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 327 / 3 / 0
Jak już będzie jarał w chuj to nawet z czerwonymi oczami wróci do domu ;) Organizm pewnie wykończony na to chyba rady nie ma %-D
  • 22 / / 0
Hmm wiem ze duzo osob sceptycznie podchodzi do kropli do nosa, ale musze wymienic jedne z lepszych i tanszych kropli NAVISIN. Sa to krople do nosa testowane przeze mnie i moich kumpli(rowniez z wadami wzroku) nie bylo jakis negatywnych skutkow. Na trzezwo je testowalismy, pole widzenie oraz ostrosc pozostaje ta sama. A z racji uprzejmosci matki mojego kolegi zbadalismy rowniez cisnienie wewnatrz galkowe specjalna aparatura. Wszystko w jak najlepszym porzadku;)
  • 168 / 1 / 0
Johny14 pisze:
Hmm wiem ze duzo osob sceptycznie podchodzi do kropli do nosa, ale musze wymienic jedne z lepszych i tanszych kropli NAVISIN. Sa to krople do nosa testowane przeze mnie i moich kumpli(rowniez z wadami wzroku) nie bylo jakis negatywnych skutkow. Na trzezwo je testowalismy, pole widzenie oraz ostrosc pozostaje ta sama. A z racji uprzejmosci matki mojego kolegi zbadalismy rowniez cisnienie wewnatrz galkowe specjalna aparatura. Wszystko w jak najlepszym porzadku;)
Czyli alternatywa dla Betadrinow do oczu, ktore sa na recepte moga byc Betadriny do uszu, ktore mozemy zakupic bez recepty?
  • 152 / 8 / 0
zainwestuj w visine szkoda oczu na betadrin
  • 1558 / 18 / 0
moi znajomi stosowali betadriny, kupowali bez recept, ale hooj z tym. chodzi o to że jak będziesz się zakraplał codziennie przez tydzień dwa, to po tym czasie jak zakropisz to oczy stają się bardziej czerwone niż jak byś nie zakraplał. o tym mowisz smoke? ps ja pierdole te krople jak jestem zajebany to jestem zajebany i lubie tak wygladać jak wyglądam hehe
  • 3362 / 349 / 0
no chyba kazdy lubi miec czerwone oczka po paleniu. niestety niezawsze taka opcja jest, jak np do pracy trza zapierdalac, albo do rodziny, to juz trzeba kilka kropelek naniesc.
czy tez macie cos takiego, jak nie uzyjecie kropel, to macie powieki prawie zamkniete, a jak uzyjecie, to normalnie sa otwarte?
  • 152 / 8 / 0
betadriny ryja oczy sa to krople na recepte stosowane w celu leczenia konkretnych schorzen
stosujac je non stop patrz np kierowcy mozna se oczka zjebac
a visine do przemeczonych oczu mozna stosowac czesto bez nieprzyjemnych konsekwencji tylko dluzej sie troche instaluja i oczywiscie 3-4 razy wiecej kosztuja
a ja szczerze pierdole kropelki bo juz moje oczy nie przybieraja takich kolorkow jak kiedys
i raczej ciezko poznac po mnie czy jestem zbuchany no chyba ze po opadnietych klapach ale to inna sprawa. a co do pobudzenia powiek to tylko betadriny je podnosza u mnie
  • 8 / 1 / 0
FajnieJest pisze:
przy visine zrenice reaguja normalnie na swiatlo. przetesowane.
normalnie? tj jak po czyms jestesmy co rozszerza zrenice.. to yyy Zwęża je dzięki tym kroplom... ?

yy a jak to jest.. jak ja np mam tak.. że po tamtych rzeczach mam JEDNĄ źrenicę zauważalnie WIĘKSZĄ od drugiej... i teraz pytania..
czy źrenice symetrycznie się zwężą? :listen:
nie zwężą się wcale.. :wall:
czy może hmmm powrócą do "normalnych" kształtów? :diabolic:

THX za odp z góry
"Pierdziele, jak się ogarnę już to już więcej nie biorę!!! :["
  • 1229 / 180 / 0
Krople mogą rozszerzać źrenice, nie zwężać.
  • 3362 / 349 / 0
CoKoMan pisze:
FajnieJest pisze:
przy visine zrenice reaguja normalnie na swiatlo. przetesowane.
normalnie? tj jak po czyms jestesmy co rozszerza zrenice.. to yyy Zwęża je dzięki tym kroplom... ?

yy a jak to jest.. jak ja np mam tak.. że po tamtych rzeczach mam JEDNĄ źrenicę zauważalnie WIĘKSZĄ od drugiej... i teraz pytania..
czy źrenice symetrycznie się zwężą? :listen:
nie zwężą się wcale.. :wall:
czy może hmmm powrócą do "normalnych" kształtów? :diabolic:

THX za odp z góry
niesymetryczne zrenice - problem neurologiczny.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...