Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Codeine żyje.
Zadzwoń do niego i sprawdź.
  • 677 / 13 / 0
@yam'teoretyk - masz stu procentową rację. jestem podręcznikowym przykładem drabinki narkomańskiej. Przeszłam wszystko i stale sięgałam po coraz mocniejsze środki, aż doszłam do tego, że wyżej już nie można. A ja stoję w pustym pokoju i nadal mi mało. Tylko zaspokoić się już nie ma czym.

@muertogatito - chce jechać na leczenie i pojade w te wakacje, o ile będą miejsca oczywiscie. Polecono mi Piaseczno, ale nigdzie nie moge nic o tym ośrodku znaleźć. Jak cos sie dowiem to dam znać. albo pisz na maila do mnie varttina(at)o2.pl Moze ty cos fajnego upatrzyłaś, może lepszego. Po prostu żeby nudno nie było, żeby było co robić.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
A Nuail? Kompletnie się stoczyła?
  • 168 / 2 / 0
wiec ja opiaty zaczalem brac regularnie w 1998r. (lekkie, glownie koda czasem jakis buch brauna, czasem tramal). od 2003r. bralem juz dozylnie H (co wiecej od 2001r. do 2004r. bralem na "sportowo") na dobre wjebalem sie w 2004r (a moze w 2003, nie pamietam). poltorej mc-a temu odtrulem sie na sucho w domu (mam dosyc szpitalnych detoksow), chorowalem moze ze 3 dni, nie wiecej, w dodatku bylo ok (spodziewalem sie gorszych skretow). no i tak juz jestem czysty od opi8's i powiem wam ze mam nie chec do hery, wrecz czuje wstret, jak widze jakis znajomych cpunow na miescie to wspolczuje im i nie chce byc takim jak oni, ciesze sie ze poki co z tego gowna wyszedlem i jak na razie nie mam ochoty wracac do tego. moze po prostu za stary juz jestem albo H juz mnie nie bawi. aha, zebym nie byl taki swiety to dodam ze pije alko (3-4 piwa dziennie wiec nie duzo, kiedys dochodzilo u mnie do 20 na dobe), pale czasem zielsko (bo od 14 lat to robie i nigdy nie przestane) no i niestety hukam czasem metkat (przygotowany z calej paczki leku na jeden strzal, ale oprocz wejscia nic nie czuje przez tolerancje). tak wiec podsumowujac, mam dlugie lata w braniu czegokolwiek, w tym prawie 10 lat opiatow i nie chce do tego wracac, po prostu sam tak sobie postanowilem, mam juz dosc tego zycia ktore sie kreci wokol H. brzydzi mnie to, mam nadzieje ze jak najdluzej. jak komus zalezy i chce naprawde to mu sie to uda bez zasranego osrodka, mam wielu takich znajomych ale znam tez takich ktorzy po 6tym osrodku dalej cpaja, jaki tu sens?

ps. wyszedlem z benzo w tym roku po kolejnym 3 letnim ciagu z klonikami, i ograniczylem bardzo spozywanie alko

wsburroughs aka kerouac
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
zielona pisze:

(...) Polecono mi Piaseczno, ale nigdzie nie moge nic o tym ośrodku znaleźć. (...)
w piasecznie nie ma zadnego osrodka, mieszkam w poblizu piaseczna i nigdy nie slyszalem. chyba ze jakis prywatny i zajebiscie ukrywany lub na jednej z tych wsi piaseczno, ale raczej bardzo powatpiewam... z reszta z torunia az pod wawe bedziesz jechac?

Nathalee]

numeru niet! ogolem po prostu mielismy pewien uklad ktory mial sie odbyc w czerwcu ale no nie wyszlo i teraz czekam... jakby ktos tak mily byl i powiedzial mu ze czekam na jakikolwiek znak, numer mu wyslalem na pewnym serwisie internetowym... a chyba ze ktos jest zajebisty to overdose101(at)gmail.com wyslac mi jakis kontakt do niego...
Ostatnio zmieniony 08 lipca 2008 przez Nozer, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
Kuba żyje chyba, chociaż nie wiem, Warszafka to nie moje okolice, ale zdaje mi się, że na GG bywa czasami.

Nuail nie żyje.

Nof nie żyje.

drag nie żyje.

Nathalee kim jesteś? Czyim wkrętem bądź ego-alter^-1?
Uwaga! Użytkownik uzytkownik zbanowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nathalee kim jesteś? Czyim wkrętem bądź ego-alter^-1?
To ja, czempion.
  • 20 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaszel »
skad wiesz, ze oni nie zyja?
  • 99 / 1 / 0
Nathalee masz coś do ukrycia?

Nie masz.

Więc powiec czym kontem jesteś.

LOL.

Skąd wiem, że nie żyją? Nie no, bo umarli. Nof ożył, bo wznowił wątek na forum po 2 latach.

[hahaa, wolfi! mam cię, wiem że to ty]
Uwaga! Użytkownik uzytkownik zbanowany jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
może Nathalee to Kodziu? czasem codeine ma na gg opis, ale ciagle jeden, czasem nie ma opisu, ale to tylko gg wiec nie wiadomo czy wchodzi (mi sie gg masakrycznie ebie jesli chodzi o opisy, dostepnosc)
a numerow komorki mial juz tyle, ze nie wiem, na który dzwonic, zreszta nie chce mi sie..
szkoda ze nie odpisuje na gg
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.