Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2310 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Ja też od pewnego czasu bardzo przyzwyczaiłem sie do picia alkoholu wraz z dxm . Lubie na fazie wyjąć sobie z lodówki zimnego browara . Smakuje wtedy o wiele lepiej , orzeźwia i umila fazkę . Tradycyjnie też , często piję browarka na drugi dzień po jeździe . Wtedy jakoś tak mocniej na mnie działa i po dwóch juz cos czuję .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Oj taaaak, aż się rozmarzyłem. Zimna "Tatra Mocne" jak już minął szczyt, tak w 3-4h po zjedzeniu. Więcej niż dwa staram się nie pić, szkoda wątroby obciążonej podwójnie.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: helloihateu »
jedno piwo jak najbardziej. ale nie sadze, zeby wiecej alkoholu niz te 1 lub 2 browary poprawilo faze.. chyba wrecz odwrotnie. no i fajnie jest popijac tabletki piwem, nie ma tego ohydnego smaku tabletek w ustach.

pozdrawiam!:-)
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 273 / 1 / 0
chyba juz pisalem co sadze mniej wiecej o tym miksie odnoszac sie do roznych okolicznosci . ale teraz tak stricte co do fazy : jedno, dwa piwa potrafia poprawic faze u mnie, wiecej wiecej psuje niz poprawia
od dluzszego czasu wiem, ze jesli dxm laczy sie z wzglednie niewielkimi ilosciami alko to jest b. spoko, aplikowanie wiekszych ilosci jak dla mnie nie ma wiekszego sensu, zapijanie fazy mija sie z celem, cos jak to o czym mowil bill, tracenie magii deksa na rzecz alkoholowej pizdy
toc nie ma to jak powiedzmy godzine lub troche dluzej od zaladowania sie fazy wypic jedno, dwa, no gora trzy lepsze piwka i cieszyc sie podobna fazka ale z pieknym luzem i zczilowaniem
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Przyznam, że na deksie to mnie urzeka głównie ten SMAK piwa, nie towarzysząca mu FAZA. Nie potrafię odnaleźć mikrofazy jednego piwa w morzu fazy deksa. Ale ten smaczek, mniam. Gdy nadchodzi ten moment, że można się już ogarnąć, spadając dupą uderzyło się w 2. plateau, sięgam po zimne piwo i nabitą uprzednio lufkę, ewentualnie po bongo z szałwią i chill-out. Zmiana muzy, jeszcze jedna lufka i klikam CONTINUE :).

Picie przed albo popijanie piwem od razu niesie ze sobą niebezpieczeństwa - Z PIWA PIANA = SZYBKIE WEJŚCIE,
a od SZYBKIE WEJŚCIE do ZA-SZYBKIE WEJŚCIE i w konsekwencji BEŁTA droga krótka. Tyle moje 0.03 zł.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 273 / 1 / 0
no, to pierwsze tez ! smak na trzezwo x3, a moze i nie sam smak, bo na dxmowej fazie czuc go slabiej, ale ale na prawde cos w tym jest ze czerpie sie wieksza przyjemnosc z piwa .
a jesli juz o nabitych lufach mowa, to bez nich prawie nigdy nie wrzucam, niemal moj niezbednik

popijac piwem przy aplikowaniu tez sie zdrzalo, ani belta ani mdlosci nie uraczalem, za to zwieksza sie mi moc fazy, bo i w koncu bywalo ze dawki ktore standardowo dawaly niewiele, wraz z taka przepoją dawaly nadspodziewanie wiele
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Mi też wpadło to jakoś w nawyk i prawie na każdej fazie pije piwo. Na początku piłem tylko jak faza już schodziła. Te browary jeszcze przeciągały mi fazę ale nie czułem się aż tak najebany (ale to pewnie wpływ DXM, a naprawdę to chodzić nie mogłem %-D ). Później zacząłem pić od razu po wejściu DXM, czasami przed wejściem lub acodin popijałem piwem. Ogólnie alkohol powiększa fazę po DXM i o wiele mocniej kopie. Choć jak się często nie bierze to można się zrzygać jak się popija acodin piwem ale faza wtedy przejebanie mocno wchodzi :-)
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Zawsze zapijam acodin browarem :D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
Zauważyłem, że małe dawki aco (do 200 mg) w połączeniu z alkoholem niesamowicie potęgują zamroczenie alkoholowe. Zjadłem ostatnio 150 mg, dopiłem 2 piwami + parę kieliszków wódki i byłem niesamowicie pociosany. Nie czuć deksowej fazy, za to alkohol owszem i to ze wzmożoną parokrotnie siłą. Polecam ;-)
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
A poczytaj ulotkę :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.