Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest lepsze: tramadol czy kodeina
-kodeina
339
53%
-tramadol
209
33%
-to zalezy od nastroju:P
89
14%

Liczba głosów: 637

ODPOWIEDZ
  • 622 / 28 / 0
[quote="dysocjat"]
Powiem Ci ze 0.5 mg alprazolamu to dla mnie jak lekkie odswiezenie dnia 1.5 mg to jest juz ciepelko ]

Jakaś jebnięta kurwa. Kto jej dał "dyplom lekarza"? Też jakiś naćpany idiota?

Leczyć benzsenność alprazolamem? Ja bym Ci wypisał conajwyżej zolpidem, a jakby nie działał to ostatecznie nitrazepam lub estazolam.

Ja mam problemy z zaśnięciem nawet po alpra... Ale sny kolorowe i pozytywne jak skurwysyn :)
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
mialem zolpidem kiedys :) sam teraz chcialem xanax bo dzialał a kolega dal sprobowac :) nie wiem co wziasc natepne co polecacie? powiem ze bralem to ale i tak slabo spalem ..... :) czyli calom prawde ... w koncu tu chodzi o moje wysypianie ... i cykl dobowy ktory jest rozregolowany ... głowne pytanie Co polecacie? jaki benzo najlepiej zeby bylo milo zamolkowo ale nie zwałowo i zeby dobrze komponowalo sie to benzo z innymi dragami Typu dxm albo koda albo mj :)
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 622 / 28 / 0
[quote="dysocjat"]
mialem zolpidem kiedys ]

nitrazepam albo estazolam. estazolam trochę słabszy. Generalnie mi starcza 4mg estazolamu lub 10mg nitrazepamu przed snem gdzieś 30 minut.

Najlepszy to by był DORMICUM (midazolam). Ale na to cięęężko dostać receptę ;) Bo to można stukać po strunach, bo się w wodzie rozpuszcza.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
WoW ja i tak na strunach nie gram :) ciekawe czy mozna palic :P czyli wole ten estazolam ciekawe jak wygladaja ceny i co refunduja bo ostatnio mialem dola jak za 30 xanaxow 0.5 mg zaplacilem 30 zł ponad :) wogole moja pani doktor przepisze jesli ma pomoc :) hehe

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 160 / 2 / 0
wogole spoko koles opiate sie wydajesz chodziaz mozna sie cos dowiedziec a nie tylko sluchac wymądrzanie :) Pozdro

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 622 / 28 / 0
[quote="dysocjat"]
WoW ja i tak na strunach nie gram ]

estazolam 2mg kosztuje ok 8zł za 20 tabl. x 2mg.
nitrazepam 5mg też coś koło 8zł z tego co się orientuję, za 20 tabl.

Zobacz sobie w indeksie leków.

P.S.
Po chuj kupujesz XanaX? Wiem, że nazwa fajna itp. Ale ja za paczkę Neurolu 0,25mg x 30 tabl. płacę niecałe 10zł. Neurol w dawce 0,5 kosztuje chyba z 18zł. Polecam popytać o tańsze odpowiedniki w aptece!!! Masz do tego pełne prawo. Mówi Ci to farmaceuta (jeszcze niedoszły, ostatni rok kończę).

Najtańszy jest Zomiren - 0,25mg x 30 tabl. kosztuje koło 6zł :O Inna sprawa, to to, że w rzadko której aptece jest...
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: borzywoj »
E? Mi w aptekach zawsze mówili, że jak to jest na recepcie to mogą dać tylko to, a nie każdy lek o tym samym składzie i dawce. Czasem - z łachy - dawali mi np. alprox zamiast zomirenu.

Ale z tym xanaxem to jest rzeczywiscie kutasówa. Ja od zawsze jadałem zomiren (~9zł) albo alprox (~13zł, ale ma fajne pudełeczko, a nie blisterki ;) ), w cenie około 10zł to jeszcze alprazomerck (wszystko 0,5mg).
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007 przez borzywoj, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik borzywoj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
To źle Ci mówili, powiem więcej - farmaceutka ma obowiązek umożliwić Ci zakup tańszego odpowiednika (ta sama dawka i skład) o ile na recepcie nie widnieje adnotacja lekarska żeby nie zamieniać.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: borzywoj »
Być może. Być może kiedyś było inaczej. Nie będę się kłócił.
Uwaga! Użytkownik borzywoj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 160 / 2 / 0
tramudin dostalem dzisiaj zamiast poltramu ;) nie wiem czy leprze . 100mg 30 tabl mysle ze teraz jak zapite 2 piwami i ganja i alprazolam to czuje sie dobrze calkiem . ale i tak to nie kodeina

http://wiki.answers.com/Q/Can_you_mix_a ... l_together
Ostatnio zmieniony 15 grudnia 2007 przez dysocjat, łącznie zmieniany 1 raz.

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.