Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
czasami tak jest ze nawet jak ktos cos przeczyta 100 razy ale ma watpliwosci to chce sie zapytac i dostac 101 potwierdzenie swojej obawy czy czegotam.

ostroznosci nigdy nie za wiele!
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Ostrożności - spoko.
A jak komuś nie chce się dupy ruszyć i przeczytać, lub jak jest napisane 150 razy to samo, a mimo to zapyta po raz 151. - to już jest mniej spoko.
Excellence.
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
no tak, leniow nikt nie lubi :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tomekm »
wyluzuj :) pardon za lenistwo ;-) a tam jest błąd wcześniej:P nie 225 tylko 255mg:P heh. Dziś poleci 300mg:D ale qrna trzeba bedzie skruszyć bo gryź to ni ma huja, ja ostatnio to rozgryzłem ale tylko 5tabsów, potem zrezygnowałem i połkonąłem reszte:)
http://neurogroove.info/blog/561
  • 162 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Recoba »
Słuchaj ja nie rozgryzam, tylko normalnie połykam i działa b.dobrze. Takie jest moje zdanie. Próbuj kody ,bo warto ;-)
Uwaga! Użytkownik Recoba nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 71 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: xSimonzx »
ja jadlem cale tabsy w ilosci 20 i nie mialem zadnych problemow ani z zygankiem, ani z fazka. 300 mg plus rurka dobrego sqna robi ostro kogos kto ma taka sobie tolerancje na opiaty ! oczywiscie popieram lykanie na pusty zoladek, pomijajac ten fakt moga wystapic nieprzyjemne doznania bolowe w okolicach watroby (kilka razy mi sie to zdarzylo, zawsze jadlem thio).
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Dzisiaj wrzucam Thiocodin, to opisze wam jak było ;] 300mg + 100mg dimenhydrinatu ;) + 450mg dxm i może jeszcze jakieś alko jak starzy coś postawią :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tomekm »
Ostatniej nocki zarzuciłem sobie te 300mg :D normalnie jakieś 15tabsów zdołałem rozgryźć i zapić:D pozostałe 5 normalnie łyknąłem. Było przyjemnie ale nie tak jakbym chciał ;) musze jeszcze sobie wyrobić receptory opiatowe, wkońcu to był dopiero drugi raz. A ból brzucha jak zwykle trwał u mnie jakieś 10min i nastąpił pół godziny po zarzuceniu. Potem tylko z rana wstałem, ubrałem sie i leciałem na busa do szkoły, mdliło mnie jak jechaliśmy. Ale w szkole zjadłem bułke i wszytsko gites:D pozatym spać mi sie chciało ;P no ale ja przyzwyczajony koło 23 ide spać, a wczoraj to leżałem i słuchałęm muzyki do 3 ;-) tak jeszcze to tylko zatwardzenie należało do tych nieprzyjemnych efektów ubocznych. Jako że mam zdrowe podejście do dragów ogólnie, kolejny wrzut kolejnego tygodnia;P Thiocodin is cool :D
http://neurogroove.info/blog/561
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: blitz25 »
a ja pierdole thiocodin i inne tabletki, tak sie strulem ze myslalem ze umre lepiej pic kodeine ta ekstrakowana z antidolu
Uwaga! Użytkownik blitz25 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Mnie ostatnio po 2 op. Thiocodinu i 3 tab. dimenhydratu to brzuch bolał trochę jak już minęła faza :-/ Po Anti15/20 takich akcji nigdy nie było :-) No ale Thio jest mobilny i w ogóle jest w każdej aptece a Anti15 to rzadko gdzie jest a niektóre aptekarki mówią że od dawna tego nie mają albo, że to już nie jest produkowane i podobne pierduły :-/

Jak się ma Anti15/20 i czas i narzędzia do ekstrakcji to lepiej brać Anti, szczególnie, że ma fajny smak w sumie :cheesy: a jak jest się w drodze lub nie ma w pobliskich punktach zaopatrzenia Anti to śmiało można walić Thio :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.