Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 52 / 0
brałem najpierw ok 5 tygodni i rzeczywiście trochę poprawił mi samopoczucie, szczególnie zniwelował "lęk przed życiem"(ci co mają wiedzą o co chodzi), później przestałem brać ze względu na słabe libido i pojawiła się mega depresja dzisiaj znów wziałem 20 mg do porannej kawy i nie dość że zadziałał od razu to jeszcze trochę mnie naspidował.
  • 207 / 1 / 0
jon pisze:
0.6 igla najlepsza. najmniej kable ryje. 0.45 pod ciśnieniem i endothelium uszkadza sasasa
długa, krótka - jeden chuj, wkładasz tylko tyle ile trza

jonek za to 2 miesiace juz instalacji nie dotyka. truje sie citalopramem i kodeiną.
Znalezione w wątku "Metkatylon - Dożylnie". Jestem na Citalopramie właśnie i czy faktycznie nie osłabia działania kodeiny?
if you can't sleep at night it's because you're awake in someone else's dream
  • 1709 / 11 / 0
Czy 60mg (3 tabletki) dadzą dobry efekt?
  • 953 / 4 / 0
lol?
dobry efekt w jaki sensie?
citalopram nie da Ci fazy, trzeba do brać regularnie, to może pojawi się efekt antydepresyjny.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1709 / 11 / 0
nie chodzi o efekt rekreacyjny tylko terapeutyczny
  • 953 / 4 / 0
no to efekt terapeutyczny będziesz mieć jak będziesz codziennie przez parę tygodni (miesięcy) jeść jedną tabletkę dziennie.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 693 / 7 / 0
Jak wygląda działanie citalopramu na tle innych ssri?
  • 138 / 1 / 0
duldidaj pisze:
nie chodzi o efekt rekreacyjny tylko terapeutyczny

u mnie pierwsze efekty pojawiły sie po około 3-4 tygodniach, dlatego wątpie z to że zadziała u ciebie natychmiastowo raczej mało realne.
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 1709 / 11 / 0
@up
biore citalopram drugi miesiąc...
  • 138 / 1 / 0
i co żadnych pozytywnych efektów nie ma? w jakich dawkach go przyjmujesz ?
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.