Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
A na dzielnicach bocznych też spokojnie ogarnę palonko ? Czy tylko w centrum raczej szukać? Jadę teraz na Sylwestra:)
Uwaga! Użytkownik CapitalCity1916 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 248 / 3 / 0
Też oczywiście jest to do zrobienia tylko po co marnować czas, kiedy są miejsca pewne-typu centrum? Jest jeszcze dzielnica studentów (chyba 13 akademików obok siebie i w każdym praktycznie klub), tam też w ciemno można się udać. Co do ilości to z mojego doświadczenia bardzo przyzwoicie, możesz na miejscu praktycznie ocenić - twój partner handlowy nie ucieka nigdzie po dokonaniu transakcji (nie wiem tylko jak z reklamacja towaru, nie stosowałem tego)
  • 269 / 5 / 0
niektorzy zadaja pytania jak by 1 raz w zyciu montowali sort.
  • 3205 / 176 / 0
A co z murzynami? Są oni godni zaufania? %-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 166 / 3 / 0
murzyn murzynowi nie równy.
  • 6 / / 0
Gandę w pradze ogarnie chyba każdy w miare nieupośledzony człekokształtny, ale sama do nas nie przyjdzie więc polecam ostrożność gdy typ sam do nas podejdzie i zaproponuje. Lepiej w barze/klubie niż na ulicy.

Raz ogarnialiśmy hasz na ulicy i coś nam nie grało, poprosiliśmy gościa żeby podpalił, pachniało jak trzeba i ostatecznie kupiliśmy. Takie jakby ruloniki z plasteliny, z haszem z baką zatopionymi na końcówkach w ilościach śladowych.

NIGDY NIGDY NIGDY nie róbcie interesów z cyganami, nie dość że was wyjebią jak tylko sie da, to jeszcze beda chcieli telefon, aparat i pogrożą rodzinką w czarnym bmw.
  • 1 / / 0
A ma ktoś może informacje na temat dostępności jaranka w Harrachovie? Albo bezpośrednio przy granicy w Jakuszycach?
Pozdrawiam :)
Uwaga! Użytkownik Filip92 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Ja również planuję wycieczkę do Pragi w marcu. Baczka baczką, a wiecie czy bez problemu można tam skręcić stary dobry mefedron? :)
  • 3363 / 360 / 0
slyszalem ze mefa jest latwo dostac, tylko trzeba uwazac bo czarnuchy beda probowac ci wcisnac rzenionego mefa z amfa i tynkiem.
  • 191 / 1 / 0
Po zmroku na Pragę wysypuje się masa czarnuchów , wystarczy do jakiegoś zagadać ,czasem jest się zaczepianym. Ja z moim czarnuchem udałem się w ustronne miejsce , gdzie obejrzałem worki -ładne giety ,no i trzeba się ostro targować z nimi- nie pierdolić się tylko nawijać i kłucić się - stargowaliśmy z 300 za g do 180. A palonko było miodzio. Jak coś mam numer do tego gościa jak chcecie to mogę udostępnić ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.