Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
405
37%

Liczba głosów: 1101

ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: genaro »
newbe pisze:
zamiast normalnego tyteksu mozna henia zmieszać z melasą - tytoniem smakowym ktory, raz - nie gryzie w gardło tylko jego dym bardziej przypomina smaczny inhalator :D, dwa - nie ma nikotyny, trzy - substancji smolistych :P
Paliłem hasz i ziółko z melasą w Sziszy i powiem Ci, że jest to zajebista sprawa. tak jak napisałeś to prawie jak inhalacje - ogromne chmury, a w gardle nie czuć nic. Sam klimat sziszy + klimat blantów na każdej imprezie zrobi furore (chociaż nie każdy musi wiedzieć co tam jest) :D
Co do tej wygotowanej grudy to mogłoby być ciekawe - może wystarczyło by tylko podgrzewanie fajki, coś w rodzaju faji do dmt, albo faja waporyzcyjna. trzeba spróbowac :)
  • 77 / 1 / 0
Ktulhu
dodaj do mikstury czekoladę i masło, podróż będzie bardzo sympatyczna.
faktycznie dłużej się wkręca ale i sam trip jest dużo ciekawszy i jak na mnie działający bardziej afrodyzyjnie i nie zamulająco
...
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
Zielone Karty pisze:
jak widzę kolesi, którzy piszą, ze mozna sie zrzygać albo tych co rzygają to mocna masa z nich. szczyt lamerstwa zrzygać się po gandzi. pierdole takich kolesi.

a dobry hasz jest git
głupi bachor.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Paliłem hasz i ziółko z melasą w Sziszy i powiem Ci, że jest to zajebista sprawa. tak jak napisałeś to prawie jak inhalacje - ogromne chmury, a w gardle nie czuć nic. Sam klimat sziszy + klimat blantów na każdej imprezie zrobi furore (chociaż nie każdy musi wiedzieć co tam jest) :D

Co do tej wygotowanej grudy to mogłoby być ciekawe - może wystarczyło by tylko podgrzewanie fajki, coś w rodzaju faji do dmt, albo faja waporyzcyjna. trzeba spróbowac :)
dokladnie :D, nie ma to jak wpaść z ekipa do herbaciarni, zamowic szisze z melaska i dolozyc coś od siebie :D
sam ten indyjski klimat herbaciarni wprowadza swoisty mistycyzm, polecam :)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 884 / 31 / 0
teflon pisze:
Zielone Karty pisze:
jak widzę kolesi, którzy piszą, ze mozna sie zrzygać albo tych co rzygają to mocna masa z nich. szczyt lamerstwa zrzygać się po gandzi. pierdole takich kolesi.
głupi bachor.
Nom, to nie pierwszy taki jego post.

[Nom, też mię to iryci - Kurwik]
Ostatnio zmieniony 05 marca 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 8 / 0
Zielone Karty pisze:
Debil jesteś i tyle.
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 907 / 8 / 0
Zielone Karty pisze:
zjaraj sie, zjec do syta i tak ze 3 razy, Ty też sie ze żygasz. Trzymam kciuki :nuts:
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 440 / 4 / 0
.
Ostatnio zmieniony 17 kwietnia 2008 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Snake »
Nigdy nie paliłem haszu :/, znajomy opowiadał mi że faza po nim jest nieco inna niż w przypadku zielonego. Podobno aż chce się myśleć i jest lekko, przyjemnie. Czy to prawda, nie wiem. Ale mam zamiar przekonać się w niedalekiej przyszłości.
Uwaga! Użytkownik Snake nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.