martwy_soltys pisze: po DXM można się udusić.
Nie twierdzę, że to nie jest możliwe, ale ludzie... Przejechaliście się na czymś, faza się wam nie spodobała, a demonizujecie, jakby to była jakaś trucizna. Chill the fuck out.
Brałem DXM w dawkach od 225 do 675mg - ani razu nie byłem czerwony jak burak, tak samo jak nigdy - nawet przez moment - nic mnie nie zaswędziało. O kant dupy można potłuc te wasze 'prawdy'.
acostafik pisze: DXM to jest opiat
acostafik pisze: DXM to jest opiat;]
Debilu.
acostafik pisze: Buhahaha to kurwa popierdolone jest po aco się można udusić kurwa po wszystkim można się uduścić jeśli sobie coś takiego wmówisz i to debile nie jest trucizna;] DXM to jest opiat;] Jeżli dxm nazywacie trucizną to w takim razie każdy narkotyk tak powinniście nazwać, to że się kurwa wam coś nie podoba jakaś faza albo coś to kurwa nie znaczy że musicie kurwa pierdolić fleki i wymyślać sobie rzeczy z dupy wzięte
xxxzzzxxx pisze: Za mało kurwa. Kurwa!
Dan Pendell "Pharmako\poeia". Wszystko jest trucizną- nic nie jest trucizną. Ktośtam pisał, że można przedawkować chleb- wpierdalasz chlebuń dla fazy, albo- o, zgrozo- wrażeń mistycznych?
Jak się jarasz opioidami to jebnij morfinę. Najlepiej jakieś pół metra sześciennego.
Nie chodzi też o to, że faza chujowa- w mniejszych dawkach czułem się jak po pigułach, ale posłuchałem typów z forum DXM i nie biorę dexa dla fazy.
Tabletki na kaszel NIE oświecają. Żadna substancja NIE oświeca. I chuj.
Wkręcajcie sobie, że macie czerwone pigułki z matrixa- chuj mnie obchodzi co wpierdalasz, ale nie pierdol, że daje Ci to coś więcej niż ostry haaaaaj.
omg, co za lame, lol!;] ]:->
PS. Pozdro dla Jogurta. Poważnie
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.