Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 189 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
antler pisze:
Wisior i jst <----------- tak nikomu sie nie pomoze. qrwa same chyba bylisce w osrodkach ilestam razy to jak myslicie ze taki mlody czlowiek 15 lat jak sam niechcee tam isc i to mu pomoze. Qrwa, jeszcze sie od innych cpunow nauczy igly uzywac, ucieknie na meline do kogos i takdalej. "co to tym dzieciom sie nudzi" - WLASNIE Lepiej niech to wczesniej przezyja niz jakby mieli taki etap zycia pozniej i sie wjebac w kryminal, stracic wszystko na co zapracowali w wieku doroslym.
Ja nie byłam w żadnym ośrodku i nie zamierzam jak narazie. chyba że to będzie niezbędne (a mam nadzieję że tak się nie stanie).
i jestem za tym żeby dragi próbować jak najpóźniej.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: antler »
Ja to itak wierze ze Bog zrobi ze jak ktos ma sprobowac w wieku 14 lat to sproboje przeciez sie go lancuchem nie uwaize. To samo sie tyczy kogos wyksztalconego w starszym wieku. Czytalem o 50 letnich biznesmenach, np. wlasciciele spoldzielni co produkowala jachty , wjebal sie , zone tez wjebal i wszystko przecpali na koniec corka ich w heroine sie wpierdolila. ....przy okazji; oni cpali kokaine do palenia, nie Biale.
Uwaga! Użytkownik antler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
ja jestem za tym zeby nic niecpac.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
wisior pisze:
ja bym powiedziala jej rodzicom...
Chujowy pomysł.

I co to da twoim zdaniem? Dziecko będzie się poprostu bardziej kryło z ćpaniem...
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
codeine pisze:
Chujowy pomysł.

I co to da twoim zdaniem? Dziecko będzie się poprostu bardziej kryło z ćpaniem...
tak to właśnie jest. mam koleżankę - córeczka rodziców, jedynaczka, zawsze co miała to chciała i wpierdoliła się w ćpanie. jakieś 4 lata temu jak miała 16 lat jej starzy dowiedzieli się że ćpa, poszli z nią ze 2 razy na jakieś spotkania i koniec. laska jak ćpała tak ćpa a rodzice nic nie mogą na to poradzić.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 30 / 0
tak czy inaczej bedzie krylo z cpaniem..ale moze jakims cudem jezeli rodzice(bo tez duzo od nich zalezy) zalatwia przymusowe leczenie(osrodek zamkniety) to chcac niechcac czegos sie tam nauczy...

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 36 / 1 / 0
ale jej rodzice wiedzieli juz ze ona cpa,chodzila na te spotkania ale nawet na nich była nacpana!jej rodzice to w ogole dziwni są,np pytaja sie czy cpala!no chyba logiczne ze sie nie przyzna,zreszta oni się chyba domyslają,ostatnio uciekła z domu na jedną noc i cpała...i co?oni jej niczego nie potrafią zabronic
w życiu piękne są tylko chwile
  • 802 / 30 / 0
dlatego taki zamkniety osrodek to chyba jedno z niewielu wyjsc..ale rodzice musieliby sie o to postarac.

• 50 / 2 / 0
proch mnie tak przeryl ze juz nie jestem soba i go nie cpam
ale to chyba malo pocieszajace...
Uwaga! Użytkownik turkucpodjadek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / / 0
Nie raz już siupałam...Zauważyłam, że tolerancja mi spadła, nie jest już tak jak za pierwszy, czy tam drugim razem. Uznałam, że pierdole.Zauwazyłam też dużo negatywnych efektów na sobie Całe szczęscie nie wjebałam się w to. Ale ochota na białe zostaje chyba na cale życie...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces

Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.