4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5412 / 995 / 0
mefa sobie odpusc. Ja kwasa tez nie lubie. Moze jakies 2 cb czy tryptamina typu 4 ho met? mozliwe ze po fakcie stwierdzisz ze to byla fanaberia a nie bedziesz cierpiec z braku serotoniny
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 3 / 1 / 0
@ketoniara

Ja w twojej sytuacji nie wiem czy bym się powstrzymał, ale na pewno nie jest to dobra decyzja walić mefa jeszcze przy lekach i średnim stanie psychicznym.

Lepiej odczekaj aż nie będziesz miała wątpliwości, zrób rachunek sumienia i takie efekty jak oczekujesz to bym chyba wjechał wtedy w MDMA.

Pzdr
  • 663 / 160 / 0
MDMA ma więcej sensu tak w ogóle.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.