Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 1610 / 55 / 0
Od 22:10 do 22:16:30 przyjąłem 300mg kodeiny z thiocodinu. Chyba coś czuje ale możliwe że to placebo... Chociaż w głowie mi przyjemnie ciepło... Ale trochę szczypie też
  • 191 / 61 / 0
czy waga ma jakikolwiek wpływ na tolerancje kodeiny?
  • 497 / 12 / 0
jak to możliwe, że moja dziewczyna wzięła kodę ok 21:10 i zaczęło ją grzać po 40 minutach, w chuj mocno.
za radami ludzi z wątku o alprze i miksu z nią opiatami, wzięła dopiero po 20 minutach od peaku 1mg alpry
po czym kompletnie przestało grzać i nie czuje ani kody, ani alpry.
o co kaman? może mi ktoś to wytłumaczyć?
p
email: 853156@protonmail.com
  • 1037 / 243 / 0
No koda nie specjalnie na 18 się nadała mało mnie zgrzała i do tego nie miałem siły na zabawe o 23 zwinąłem sie do domu lepsze bezno i piwka jak mówi ujebany wie co mówi :D
  • 440 / 32 / 0
Każdy lubi co innego xD
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 1610 / 55 / 0
Tym razem aura była dość silna...
Ale robienie czegokolwiek oprócz leżenie z zamkniętymi oczami I skupianie się na fazie nie ma sensu I jest marnotractwem...
Z muzyką czy bez byle nie za głośno.

Odmóżdżony dzisiaj jestem fest xd

A. Wystąpiły minimalne nody w postaci obrazowego myślenia
  • 440 / 32 / 0
Dobra po dwóch dniach zgiąłem się i poleciałem przed chwilą do aptek. Była godzina po 15 więc obsralem sie że te apteki w których jest koda są pozamykane ale tylko jedna z nich była i przy okazji odkryłem już 4 źródło opakowań 16 tabletkowych w mojej mieścinie XD zobaczymy jak to będzie bo wrzuciłem niby te 540mg ale nie liczę na fajerwerki.
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 440 / 32 / 0
Śnił z was ktoś kiedyś o drągach? %-D ostatnio w nocy coraz częściej śnią mi się dragi a najczęściej to koda i tramadol. Sny te są dosc dziwne a nawet podczas jednego przyjąłem obydwie substancje i czułem ich działanie podczas snu (?) Miał ktoś coś podobnego? XD
  • 3245 / 617 / 0
[mention]cosmo6[/mention]

Jest cały temat o tym co komu się śniło o dragach.

topic18648.html?hilit=sny
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 133 / 0
mam takie pytanie, czy branie Aviomarinu profilaktycznie przeciw wyrzutowi histaminy ma jakiś wpływ na fazę ? czy należy brać tylko i wyłącznie w razie faktycznemu wyrzutowi ?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.