Sorry za podsumowanie, ale głupio zrobiłeś.
Czy na recepcie była sumaryczna ilość mg wyrażona słownie? Jeśli tak, to już wiesz, po czym poznali fake'a.
Co to za lek swoją drogą? Wydaje mi się, że jeśli jest refundacja, to płacisz 30% więc refundacja spora.
Złamałeś 2 podstawowe zasady - zmodyfikowałeś Rc na SWOJE dane, w dodatku na lek z REFUNDACJĄ z NFZ.
Trzeba było skonsultować sprawę przed fałszowaniem, a nie po : )
04 grudnia 2018simer44 pisze: Ja mam jakiego aptekarza który nie skanuje moich recept, tylko popatrzy i sprzedaje benzo. Jak chciałem zapłacić kartą to powiedział że lepiej by było gotówką
A tak poważnie to nie podawaj nikomu namiarów, bo mu przypału narobisz plus wkurwisz go i nastepnym razem jak pójdziesz do niego to każe Ci wypierdalać.
04 grudnia 2018boloboli pisze: Jak lekarz go wezwał do siebie to może obejdzie się bez powiadomienia NFZ i co za tym idzie słuzb. Teraz jest zdany na łaskę lub niełaskę innych więc nic nie może zrobić. Jak lek jest zniżkowy to pewnie jakiś antydepresant a tu nie trzeba słownie. Scenariusz był pewnie taki - ktoś w aptece nie zauwazył, wydał 90 tabl, kiero jak sprawdzał powiedział -lekarz poprawił na 90 tabl a nie przystawił pieczątki, jedz do niego poprawić. Aptekara poszła do lekarza a on zdziwiony bo to nie on poprawiał.
Generalnie pazerność w podrabianiu recept raczej nie popłaca.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.