Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 108 / 10 / 15
4-PO-MET może być metabolizowany do 4-HO-MET. tak jak 4-PO-DMT do 4-HO-DMT. DefosforyZLacja.
  • 228 / 24 / 0
Drugie podejście po porannym śniadanku znów zakończyło się porzygiem.
Powtarzające się czynniki:
-Pepsi Twist
-Bułka
-Masło

Nie sądzę, żeby bułka z masłem tak źle zagrała z ho-metem. Może to kwaśny odczyn pepsi?
Jakiś czas wcześniej zarzuciłem z ziomkiem po 20mg i zagrało spokojnie ponad to zarzucone 20mg, nawet pomimo faktu wypitych piwek, także to nie wina sortu ;)

NIE MIESZAJCIE Z PEPSI %-D
  • 3406 / 534 / 0
Lekarstw raczej nie popija się pepsi, ale jak kto woli :)
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 233 / 6 / 0
chujowo łączyć chemie z bułkami/chlebem bo nasiąkają jak gąbka i mogą trzymać część substancji w żołądku właśnie podrażniając, popijanie gazowanym napojem to też nie najlepsze wyjście...
Uwaga! Użytkownik Jobsons20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / 1 / 0
Może masz słaby żołądek lub wrzody żołądka/dwunastnicy? Wielu ludzi ma i nie wie o tym przez całe życie... Nie od dziś wiadomo, że chemia podrażnia żołądek... Może po prostu jesteś nadwrażliwy na żrące substancje? Dlatego takie ekscesy ze strony Twojego układu pokarmowego. Spróbuj popijać to co przyjmujesz dużą ilością wody, powinno pomóc... No i nie jedz niczego tłustego przed testami... :-)
  • 228 / 24 / 0
Jestem pewien, że z moim żołądkiem jest wszystko w porządku. Nie mam z nim najmniejszych problemów. Najprawdopodobniej, tak jak chłopaki napisali, jest to wina tłustego posiłku i pepsi.
  • 569 / 30 / 0
Widocznie masz wrażliwy żołądek albo taki dzień jakiś. Ostatnimi czasy poszło 40mg. Było pięknie ostro i bardzo mocno. Dla mnie do 20mg jest w pyte :-D
Ciekawe jak te 4-FoO-MET czy faktycznie będzie hometem. Było by zajebiście
rchiro the best
  • 32 / / 0
U mnie pierwszy homet był wyjątkowo mocny i pozytywny, dopaliłem też trochę zioła. Z efektów wizualnych wyróżniał się motyw zamieniania się przedmiotów w budynki. Też mieliście tripy w tym stylu?
Całe życie wpieprzam opio, ile można?
Gdy tylko na horyzoncie zjawi się sytuacja groźna, groźna
Z drogi, patrzcie na mój womit, patrz jak pięknie
Magister farmakologii sprawdza sprawność swoich sreber
  • 108 / 10 / 15
4-PO-MET defosforylacja > 4-HO-MET, ale czy 4-FoO-MET przechodzi do 4-HO-MET tego nie wiem. Ale to nie to samo, jeżeli nie przechodzi do proroka.
  • 3899 / 242 / 13
mozna tez zrobic podstawnik metoksybenzylowy przy azocie otrzymujac 4-ho-MBOMeT czy 4-ho-EBOMeT czy jeszcze co innego zaleznie od uzytej aminy %-D

Hahaaaaaa nadchodzi renesans rc - najlepiej jednak nie nazywac substancji po imieniu lecz nadac im przydomki (najlepiej od nazwisk politykierow bo takie zle brzmia w przeciwienstwie do mocarza - media trzeba pokonac ich wlasna bronia - piarem)

Tuskofedron juz jest w fazie produkcji moi drodzy parafijanie :D
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.