Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Mam do was pytanie czy piracetam pomoże jak ma się skłonność do zapominania czyli po prostu ma się słowo na końcu języka i czy po piracetamie to od razu się przypomnie i czy piracetam też usprawnia myślenie logiczne itp. np. zdolność zapamiętywania ?
  • 440 / 32 / 0
^ Pirek ma ta fajna właciwość poprawiania mowy, usuwa te zjawisko "mam na koncy jezyka". Do tego u mnie wywołuje taki efekt, ze moge budowac długie, logiczne i ładnie brzmiące zdania bez zacinek. Matura ustna zdana na 100% hehehe

Jesz 2 paki 1200mg i masz mózg naprawiony.
  • 642 / 18 / 7
%-D Od razu sobie nie przypomnisz, ale może pomóc na problemy z pamięcią. Logicznego myślenia nie usprawnia. Zaś zdolność zapamiętywania jak najbardziej.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 1599 / 47 / 0
A ile się tego bierze zwykle 400 mg czy 800 mg ?
  • 642 / 18 / 7
Dawki oscylują w przedziale od 2,4 g do 4,8 g. Mniejszych nie ma co.
  • 1599 / 47 / 0
tvpk0x pisze:
Dawki oscylują w przedziale od 2,4 g do 4,8 g. Mniejszych nie ma co.
Jeżeli piracetam pomaga w koncentracji to czy pomoże w rozkojarzeniu?
  • 1 / / 0
Pytanie : czy mogę być spokojny biorąc piracetam mając małopłytkowość ? czy piracetam da się wogóle wykryć przy morfologii ?
  • 10 / / 0
dfghjk999 pisze:
Pytanie : czy mogę być spokojny biorąc piracetam mając małopłytkowość ? czy piracetam da się wogóle wykryć przy morfologii ?
Raczej nie powinno być żadnych komplikacji z tą chorobą. Aczkolwiek zawsze istnieje pewne (małe) ryzyko. Nootropów nie da się wykryć standardowymi testami krwi. Możesz mieć delikatnie zwiększony poziom erytrocytów, ale dla lekarza powodów tego mogą być setki, więc się nie bój ;)
  • 571 / 29 / 0
No to zaczynam brać od jutra piracetam, 2x800mg/d. Już biorę 40mg paroksetyny i 200mg amisulprydu, ciekaw jestem jak/czy wpłynie to na działanie konsumowanych przeze mnie substancji.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 642 / 18 / 7
Przy takiej dawce pewnie nie wiele poczujesz. Choć nie wiem jak piracetam się ma do tego co już bierzesz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.