Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Wliczając zjazd (i benzowego spida) jutro wieczorem nie powinienneś czuć efektów poza drobną stymulacją i zmęczeniem (fizycznym i psychicznym)
Po dzisiejszym robię przerwę
ps. W sumie można to usunąć.. ponisło mnie. Prosze o wybaczenie szanownych forumowiczów.
Mam błękitne niebo nad głową i zieloną trawę pod stopami.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
jogurt pisze: Zeby nie było podszycia strachem je sie bxm ot co.
Jedno mnie intereuje. Słyszałem o takich halucynacjach jak prawdziwi ludzie wchodzący do domu czy potwory tak realne, że nie można ich odróżnić od rzeczywistości. Tymczasem ja widziałem tylko jak cały dom oddycha i co jakiś czas lekka halucynacja w stylu: koszula wygląda jak...(wstaw coś). Zjadłem 2 gramy Benzydaminy.
Z drugiej strony może dobrze, że tak wyszło. To moje pierwsze spotkanie w zyciu z psychodelikiem. To była niesmowita podróż :).
Niespodzianka... jest 5 rano a tu mnie trzymają tak samo mocne haluny jak poprzednio. Może nawet mocniejsze. Tylko już przeszło działanie alkoholu... mam nadzieje, że tak mi nie zostanie na zawsze. To już 6 godzin :P. Odrobinke przydługo :).
EDIT:
Nie tyle gorsze halucynacje, co hmm.. Napierw myslałem, że już po sprawie. Halucynacje sie skończyły. Takie większe znaczy. A tymczasem będąc w WC zauwazyłem na podłodze 2 ptaszniki. Tak realne, że nie mogłem uwierzyć. Już nie przeźroczyste, ale białe. Było je widać. Wtedy sie przestraszyłem... a wiadomo. Strach napędza strach...im bardziej sie boisz, tym gorsze masz halucynacje, im gorsze masz halucynacje tym bardziej sie boisz.. :P. Teraz sobie siedze przy komputerze z zapalonym światłem i oglądam głupie seriale. Gdy na czymś sie skupiam np. granie czy ogląanie <czytać sie nie da po porstu... ja przynajmniej nie umiem przeczytać 2 stron w książce tak sie wszysto psuje.
I jeszcze pytanko. Przyśpieszone tętno <nieznacznie, ale jednak :)> oraz... mdłe uczucie w żołądku <ledwie przełknąłem 2 kromki chleba> to normalne objawy działania benzy, prawda? ;P. Wole sie upewnić :).
EDIT 2:
Temat mozna skasować. Jeżeli ktoś zaintersowany to w dziale Neuro Groove jest mój trip raport.
Mam błękitne niebo nad głową i zieloną trawę pod stopami.
Anatol pisze:Destylacja polega na tym, że na każdą saszetkę potrzebujesz ok 25-30 ml wody (1/4 szklanki), koniecznie chłodnej... samej wody z cipaczem nie szłoby wypić, jest okropna.
benzydamina + SSRI (konkretnie fluoksetyna) = ?
SSRI ostatnio brane 7.12
Od podniecania się haloonami jest wątek ogólny ;]
Nie wiem czy wiesz, ale teraz jeszcze będziesz miał pół roku powidoki benzydaminowe i różne inne smugi i co i raz będzie ci się wydawało w ciemności że lezy jakiś przedmiot itp, wtopa koleś
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.