Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Prege dostałem na koniec jako żeby nie mieć dodatkowej zmiennej, która mogłaby mieszać diagnoze co mi pomaga.
Te 100 pregi już powinno Ci pomagać, ale najlepiej chyba 150 dawać.
Moja rozpiska SSRI to ESCI-SERTRA-PARO i na paro zostałem chociaż nie widzaiłem zmiany i dostałem wtedy pregabaline jako pomocniczy lek, o ile zadziała.
Tylko jak dorzucę 50mg do tych 100, to mi nie starczy do kolejnej wizyty.
Może po prostu zamiast 2-0-2 (mam tabletki po 25mg więc 2 tabletki to 50mg) sprobować 4-0-0? (100mg na raz i potem nic)
08 października 2022kyleleash pisze: Straszliwie przesadziłem, nie miałem pręgi przez dłuższy czas i dziś poszedłem po 150tki, od raz razu wrzuciłem 4 doustnie, a po powrocie do domu dwa piwka i jeszcze dwie w klamę. Tak mnie popierdoliło, że w zasadzie mam problem z przejściem do łazienki, błędnik oszalał, kolory i pobudzenie takie, jakiego oczekiwałem, ale poprzedzone wręcz szokiem, a gdy tylko się położe, przychodzi mój kot, przymknę oczy i jest najlepiej na świecie, ale przyjęcie prawie grama w godzinę nie jest zbyt mądre.
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Poradzi mi ktoś ile czasu po nie ustąpieniu rozkojarzenia , uczuciu zamglenia umysłu i uczuciu wyobcowania umysłowego odstawić lek ? Podejrzewam o to prege gdyż odkąd ją biorę (Ok już 1,5 msc ) skutki które opisuje sie utrzymują raz silniej raz lżej . Wczoraj dzień pod tym względem miałem Ok , dziś już czuje sie niekomfortowo . Przy robieniu czegokolwiek , myślami jestem gdzie indziej . Czuje sie nieobecny . Aktualna dawka to 300 podzielona na rano i wieczór.
Może ktoś znalazł z Was sposób na wyeliminowanie tych skutków albo mieliście podobne odczucia przy braniu tego i z jakimś czasem przeszło ???
dla mnie lek sprawdzony, świetny i pomógł mi bardzo w życiu które stawało się depresyjną wegetacją po tym jak mi się życie posypało w pewnym momencie, musiałem się czymś wspomóc. Biore też Clonazepam, ale małe dawki lekarz przepisuje mi 3mg dziennie, dogadałem się z nim bo nie był chętny na przepisanie tego leku, ale dogadać zawsze się z lekarzem można jeśli wiecie o co chodzi Xd pozdrawiam
10 października 2022Bezniku pisze: Cześć .
Poradzi mi ktoś ile czasu po nie ustąpieniu rozkojarzenia , uczuciu zamglenia umysłu i uczuciu wyobcowania umysłowego odstawić lek ? Podejrzewam o to prege gdyż odkąd ją biorę (Ok już 1,5 msc ) skutki które opisuje sie utrzymują raz silniej raz lżej . Wczoraj dzień pod tym względem miałem Ok , dziś już czuje sie niekomfortowo . Przy robieniu czegokolwiek , myślami jestem gdzie indziej . Czuje sie nieobecny . Aktualna dawka to 300 podzielona na rano i wieczór.
Może ktoś znalazł z Was sposób na wyeliminowanie tych skutków albo mieliście podobne odczucia przy braniu tego i z jakimś czasem przeszło ???![]()
![]()
![]()
Spróbuj zmniejszyć dawkę.
Pomaga ci ten lek? Jak nie (jak w moim przypadku) to odstaw go
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Np. zaczynacie brać 300mg dziennie i po jakimś czasie już tego nie czujecie tak dobrze jak na początku?
Działanie po czasie jest osłabione czy zanika całkiem?
11 października 2022Grzesiu11 pisze:To norma przy braniu pregabaliny. Nie zdziw sie jak zapomnisz hasła do telefonu albo do karty kredytowej.10 października 2022Bezniku pisze: Cześć .
Może ktoś znalazł z Was sposób na wyeliminowanie tych skutków albo mieliście podobne odczucia przy braniu tego i z jakimś czasem przeszło ???![]()
![]()
![]()
Spróbuj zmniejszyć dawkę.
Pomaga ci ten lek? Jak nie (jak w moim przypadku) to odstaw go
Ugryzło mnie sumienie gdyż jestem na leczeniu aktualnie . Lekarz zdecydował sie odstawić tiane z miejsca do zera a prege dalej mam brać w tej dawcę .
Niby jest mało tego leku ogólnionego. Nastrój na poziomie . Jednak wiele obaw co do przyszłości i podejmowania decyzji .
U mnie te skutki to uczucie bycia w bańce i jakby otępienie . Wpatrywanie sie w jeden punkt i odcinka . Typowo z pamięcią nie ma problemu , w miarę dobrze kojarzę rzeczy które już miałem zakodowane. ;))
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.