Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 16 / 6 / 0
witam, niedlugo bede miec prawdopodobnie 3mmc od znanego sprzedawcy i pytanie do was, lepiej bedzie walic oral jesli chce bardziej pluszowej fazy i chce zmniejszyc ryzyko dorzutek? zazwyczaj ketony walilem sniff, ale wtedy trudno mi sie opanowac jak widze proch xD no i jesli faza ma byc przyjemniejsza i nie tak nachalna, to wolalbym w kapsulce lyknac albo polknac krysztalek. no i nie mam ochoty znow ciagnac nosem co chwile, czlowiek juz chyba sie starzeje powoli

tolerka zerowa, aktywny tryb zycia. ale chce zeby jednak cos zostalo mi tej serotoniny, ile proponujecie zeby bylo spoko umilenie wieczoru, ale bez oczoplasu i totalnego nieogaru?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.