Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
28 maja mam wizytę u psychiatry i postaram się jakoś wytłumaczyć sytuację. Może przepisze mi diazepam, chociaż szczerze w to wątpię. Myślałam, że pocierpię parę dni, a pregabalina ochroni mnie przed padaczką. Jak bardzo się myliłam...
  • 3261 / 927 / 5
@xxNataliaxx
Skoro masz dwie paki alpry to schodź z niej powoli albo chociaż zredukuj żebyś na diazepam mogła wejść.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 4 / / 0
Taki właśnie mam plan, bo co innego? Z leków mam jeszcze baklofen, olanzapinę i rysperydon, ale nie wiem czy to coś pomoże
  • 292 / 5 / 0
30 kwietnia 2026CloneserSztuki pisze:
Przy odstawieniu benzo to nie takie hop siup walka z własnym umysłem jest potężna ciężko się focusowac na rzeczach jak w głowie rozpierdol najlepiej sport w takie sytuacji
Jest pizda kolego popłynałem wsumie to dokladnie po 22 dniach , jednego dnia przyjebałem aż 17mg clona , zolpidemu , Afobamu , ale widzę że organizm i tak troche adaptacji dostał po tych 22 dniach , bo 0,5mg mnie trzyma w ryzach , jutro 0,25 i chuj od nowa zaczynam walke . właśnie to chodzi o umysł mi już prawie fizyczne objawy zeszły , ale umysł nie dał rady taka chęc przyjebania że aż mnie spinało , no nie pokazałem jaj i mi przykro jest bardzo aż mi smutno, tylko ja 18 lat jem benzo , ale byłem już tak blisko kurwa , ale i tak bym przyjebał poźniej , bo sport właśnie , ja mam silownie w piwnicy i dobrze piszesz , zbija ten nerwowy stan i tą cheć przyjebania , zacząłem znowu ćwiczyć i spróbuje na nowo ale z siłką bo po niej jestem rozjebany tak że nic mi sie nie chce nawet benzo . Kurwa no , tak to nie jest tak chop siup i tu dla ciebie brawa bo widzę że masz wiedzę , ja 18 lat z gównej jadę.....
Ostatnio zmieniony 07 maja 2026 przez benzowiec84, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 292 / 5 / 0
po 22 dniach tak miało być prosze o poprawienie
  • 292 / 5 / 0
28 kwietnia 2026Bingb0ng pisze:
@benzowiec84 jesteś w stanie zmusić się do jakiegoś mocnego wysiłku fizycznego ?

Np. Siłownia, długi rower, długie bieganie, nawet długi spacer ? Jakakolwiek robota fizyczna na świeżym powietrzu.

To pomaga. Jak chcesz to wytrwasz, jak już tyle wytrzymałeś to najgorsze jest za Tobą. Bez sensu teraz przyjebać tabletę znowu, bo jak znam życie to na jednej się nie skończy ;)
no kur.. właśnie zaczynam kolego ale popłynełem tydzien :((( jak już wspomniałem , zaczynam zi nnym podejscien na nowo dzis 0,5 jutro , 0,25 i odstawiam i znowu , chu stało się , załamka;/
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.