Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 366 / 44 / 0
Będzie problem ze zdobyciem efedryny przez receptomat?

Edit: Nie ma xD Ile takiej buteleczki trzasnąć, bo widzę, że to taki vintage drug trochę i tylko pra stara wiedza tutaj jest xD
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 627 / 150 / 0
kota zrob.
  • 3 / 1 / 0
13 lutego 2026slodkapszczolka pisze:
Będzie problem ze zdobyciem efedryny przez receptomat?

Edit: Nie ma xD Ile takiej buteleczki trzasnąć, bo widzę, że to taki vintage drug trochę i tylko pra stara wiedza tutaj jest xD
Chyba nie aż taka stara - 20 lat temu 1 butelka+ Red Bull lub zwykła kawa i 8-12 godzin serio mocnego wystrzału.
  • 1 / / 0
Wziąłem to kupiłem z ciekawości. Czytając komentarze, zaskoczyło mnie działanie... a raczej jego brak. 300mg rozgryzione + mocna kawa i nic. Totalnie, nic. Jedynie serce waliło szybciej
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.