25 czerwca 2023pauleta1987 pisze: Ja wiem ale biorę już ponad dulokstetyne 60mg epizody ziewania były krótkie ale teraz trochę się już utrzymują?
Co do libido i ciężkiego dochodzenia, czy to minie z czasem? Chyba na początku tak jest, a później się poprawi?
Nie wiem na wieczór da się to brać jak już uboczne przeszły? Kiedyś z rok temu jak to brałem pierwsze dni na nic to budziłem się w nocy po kilka razy.
Co robić?
Biorę teraz do duloksetyny 90 mg mirtazapiny 15 ale chcę od jutra zwiększyć do 30 mg. Brał ktoś dulo z mirtą i może opisać swoje wrażenia? Pamiętam że gdzieś czytałem że lepiej tych leków nie łączyć ale znowu gdzie indziej że można, nawet jakaś synergia między nimi zachodzi, coś jak mirta z wenlafaksyną.
Póki co po tygodniu działanie typowe do SNRI, dawka 30 więc pobudzenie słabe ale wycisza negatywne myśli i siuraka.
Trochę pewnie czarodziej będzie kazał brać dłużej ale nawet jeśli działanie utrzyma się na stabilnym poziomie to czuję że po odstawieniu znowu będę tym paralitykiem bojącym się iść do toalety przed współlokatorami których mało co znam.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.