Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 133 / 2 / 0
Chudliście po Prozaku/fluoksetynie? Ile i w jakim czasie? Ja zaczynam kuracje tym medykamentem od 2 tabsów po 20 mg....

Nie czujecie głodu po zażyciu tych tabletek??
  • 742 / 12 / 0
Ja po fluo miałem zmniejszony apetyt, i mnie aktywizowała ale to szybko znikło i to na moje własne życzenie jak myśle bo poleciałem w ciagu na helu tydzień.
  • 742 / 12 / 0
Nie mogę edytować.
Ale zaczynać od 40 mg , nie za dużo?
  • 133 / 2 / 0
Wzięłam 2 na raz i teraz mam lekkie "wyładowania prądu" na ciele. ;/ nie odpowiada mi to.

Mieliście stymulacje/więcej energii po prozaku? A co z kontaktami towarzyskimi? Lepiej czy gorzej ??
  • 133 / 2 / 0
Dzisiaj 2 tabletki po 20 mg andepinu.

Więcej energii do działania, dziwna euforia(raczej nieprzyjemna)
delikatne pobudzenie i ziewanie... Ziewam co kilka minut...
Oprócz tego brak apetytu, a to mi najbardziej odpowiada :D
  • 1743 / 26 / 0
@Kayu tak działa Prozac, Bioxetin czy jak tam się nazywa Twój lek, jednak na efekty trzeba poczekać 2-3 czasem i więcej tygodni. Przeważnie zmniejsza łaknienie i powoduje mniejszy lęk i wzrost siły do życia/pracy itd. więc życzę zdrowia, napisz jak się lek rozkręci ;-)

P.S. jak nie bierzesz benzodiazepin na te wyładowania kup sobie musujący Magnez Forte +wit B6, niby podstawa, ale pomaga, mi przy podobnym do Twojego leku antydepresyjnego lekarz zalecił brac po kilka tabletek magnezu, nie zaszkodzi, a pomoże :-)
Ja używam magnez Forte + B6 musujący, jedna tabletka to 80% zapotrzebowania, biorę 2 dziennie i lepsze na moje od tych Neomagów, Chelatowanych magnezów olimpu itd.
Ale czasem rybkę lub coś co naturalnie zawiera Mg nie zaszkodzi. Zdrowia ^_^
Non omnis moriar.
  • 804 / 5 / 0
Ja po fluo chudłem strasznie, ale zastanawiam się czy nie wrócić do fluo, bo nie chcę wracać do ćpania, a jedynie na fluoksetynie potrafiłem bez powodu na trzeźwo trwale cieszyć się życiem, bez dołów i zamartwiania się.(40 mg)
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 3206 / 176 / 0
jedynie na fluoksetynie potrafiłem bez powodu na trzeźwo trwale cieszyć się życiem
ironia leków antydepresyjnych.

nic osobistego :P
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 2 / 0
Czy działanie fluo jest natychmiastowe jeśli chodzi o trawę? bo mam recke ale raczej brać nie będę bo potrzebuję pełnego działania psychodelików, ale bym chciał sobie spróbować czy faktycznie bania po mj jest lepsza. I tu właśnie pytanie czy po wrzuceniu 1 tabletki, odczekaniu tam godziny czy ile, nie wiem ile to się ładuje, i zapaleniu od razu będzie lepsza bania czy dopiero jak będe to regularnie brać, żeby to samo z siebie miało jakis efekt, faza po mj będzie lepsza? W sumie tak samo kodeina mnie interesuje jesli chodzi o jednorazowe podbicie fazy. I jeszcze jedno, czy można fluo zastosować jako deskę ratunku przy bad tripie, jak benzo, czy to tak nie działa?
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013 przez oloxn777, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 299 / 3 / 0
Nie wiem co ty piszesz w ogóle, jestem na flou od jakieś 3-4 miesięcy, dla mnie bania po mj nigdy nie była po tym lepsza. Po prostu stań upalenia, bardziej niż mj po fluo działa na mnie alko, takie głupie rzeczy odpierdalam po tym miksie.
Nie sądzę, aby branie jednej tabletki przed fazą cokolwiek zmieniło, w ogóle jakoś nie wydaje mi się, aby mogło cokolwiek zmienić branie fluo. Ja po pierwszej dawce miałem zajebisty humor i skakałem z radości (po paru dniach przeszło, ale jestem dużo bardziej pozytywnie nastawiony do wszystkiego). Najgorsza sprawa, to dragi po tym, nic nie idzie prawie brać, no dobra mj, alko, GBL, eti, koda, chyba tyle. Ani se psajkodelików nie wrzucisz, bo podobno nie działa, wszystkie MXE, DXM, 3mmc, bufy, wszystkie mają działanie na serorotoninę (lub większość z dostępnych rc'ków), więc jak wszyscy piszą jak masz się leczyć to nie ćpaj, bo nawet nie za bardzo jest coś. Można się co najwyżej spalić lub najebać. No chyba, że ktoś lubi kodę...
Podsumowując, lepiej sprzedaj te fluo i kup za to jakieś psychodeliki lub mj, bo jedna piguła fazy ci jakoś nie poprawi.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.