Nie czujecie głodu po zażyciu tych tabletek??
Ale zaczynać od 40 mg , nie za dużo?
Mieliście stymulacje/więcej energii po prozaku? A co z kontaktami towarzyskimi? Lepiej czy gorzej ??
Więcej energii do działania, dziwna euforia(raczej nieprzyjemna)
delikatne pobudzenie i ziewanie... Ziewam co kilka minut...
Oprócz tego brak apetytu, a to mi najbardziej odpowiada :D
P.S. jak nie bierzesz benzodiazepin na te wyładowania kup sobie musujący Magnez Forte +wit B6, niby podstawa, ale pomaga, mi przy podobnym do Twojego leku antydepresyjnego lekarz zalecił brac po kilka tabletek magnezu, nie zaszkodzi, a pomoże :-)
Ja używam magnez Forte + B6 musujący, jedna tabletka to 80% zapotrzebowania, biorę 2 dziennie i lepsze na moje od tych Neomagów, Chelatowanych magnezów olimpu itd.
Ale czasem rybkę lub coś co naturalnie zawiera Mg nie zaszkodzi. Zdrowia ^_^
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
jedynie na fluoksetynie potrafiłem bez powodu na trzeźwo trwale cieszyć się życiem
nic osobistego :P
Nie sądzę, aby branie jednej tabletki przed fazą cokolwiek zmieniło, w ogóle jakoś nie wydaje mi się, aby mogło cokolwiek zmienić branie fluo. Ja po pierwszej dawce miałem zajebisty humor i skakałem z radości (po paru dniach przeszło, ale jestem dużo bardziej pozytywnie nastawiony do wszystkiego). Najgorsza sprawa, to dragi po tym, nic nie idzie prawie brać, no dobra mj, alko, GBL, eti, koda, chyba tyle. Ani se psajkodelików nie wrzucisz, bo podobno nie działa, wszystkie MXE, DXM, 3mmc, bufy, wszystkie mają działanie na serorotoninę (lub większość z dostępnych rc'ków), więc jak wszyscy piszą jak masz się leczyć to nie ćpaj, bo nawet nie za bardzo jest coś. Można się co najwyżej spalić lub najebać. No chyba, że ktoś lubi kodę...
Podsumowując, lepiej sprzedaj te fluo i kup za to jakieś psychodeliki lub mj, bo jedna piguła fazy ci jakoś nie poprawi.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.