Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2967 / 1601 / 35
Mój napój energetyczny marzeń to tak glukoza o stopniowym uwalnianiu później Nasiona przegorzana bo działają,zeń szeń i nootrop jakiś co będzie działał jak adamax.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 3245 / 617 / 0
Znalazłem sklep z 10mg adamaxu za 250 zł
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Pierd*le całe energetyki mi więcej energii daje yerba mate.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
Wogóle to się nazywa napoje energetyzujące, czyli na przemianę materii, a nie jako zródło energii.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Źle mnie zrozumiałeś @Verbalhologram chodzi mi o energię w sensie powera mocy witalnych.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3245 / 617 / 0
To nie było do Ciebie, tylko jako ogólna weryfikacja...............
  • 3455 / 556 / 2
Napoje na poprawę trawienia? Zapomnij energetyki są po to że jak pracujesz ciężko ósma godzinę i nie masz już siły Energetyk ma Ci dostarczyć energii między innymi z tauryny i kofeiny abyś fajnie przetrwał jeszcze jedną godzinę w pracy na nogach a nie na trawienie przemianę materii xD
  • 3245 / 617 / 0
Nie są same w sobie podstawą kalorii energetycznych, są też bezcukrowe, a mają substancje i wtaminy do stymulacji energetycznej, a nie do przemiany zawartości żołądka.......może niedokładnie to opisałem. Chodzi mi o to że cała moc energoli nie jest z powodu kalorii jako energia.
  • 2967 / 1601 / 35
Właśnie brakuje takiego napoju energetycznego jak kiedyś kalorię efedryna kawa minerały witaminy i właśnie jakieś rośliny co działają. Wszystko o przedłużonym uwalnianiu.Taki energetyk to przyszłość.8h energii bez crush.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 44 / 1 / 0
@AnnaS przecież efedryna jest na receptę od wydaje mi się że dekady czyli 10 lat.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.