Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 177 / 26 / 0
Ja również się odcinam już od bk. Mam dosyć, a vapo już w ogóle mnie pochłonęło i ostatnie 2 lata spaliłem około 120g NEPa i alfy. Za Stary już jestem na takie wygłupy. Teraz sobie wrócę do tego skąd wziął się mój nick. Zarzuce od święta MDMA bądź benzofurany i będę żył jak człowiek a nie doprowadzał się do skrajności..

Co do 3mmc to też tak miałem że jak worek się kończył to rozpacz była ogromna. Zresztą to samo jak z mefem czy innymi ketonami.

Zarzucam właśnie mefa, wasze zdrowie i mam nadzieję że koniec przygody z tymi jebanymi ketonami %-D
Przedstawienie musi trwać.
  • 139 / 12 / 0
Działanie między 3CMC a metkatem. chujowa zwała i bezsenność. Nic specjalnego, słabe po 0,7 taka se faza.
  • 2 / / 0
Cześć,
Wie ktoś czy metafedron wyjdzie też na teście na mefedron?
  • 47 / 6 / 0
@spag jeżeli robisz testy na mocz albo śline to wyjdzie, też zależy dużo od tego jakie te badania będziesz miał robione bo nie na każdych może wyjść
  • 2 / / 0
@Amon19 chodzi mi o takie testy do kupienia przez internet, np.
https://military.pl/p/hangzhou-biotest- ... dron-41242
Lub multistest
https://military.pl/p/hangzhou-biotest- ... cji-215408
  • 6 / / 0
Czytałem na reddicie ze obecnie jako 3-MMC wszyscy sprzedają 2-mmc i tak naprawdę trójka jest nie do dostania. Ma ktoś info, prawda to?

Mam dostęp do ziomka co to sprzedaje, wczesniej brałem od niego piguły i 100% legit ale wiem ze tych substancji (2 i 3) nie da się rozróżnić bez labu.
  • 7 / / 0
Ile 3-MMC do nosa na pierwszego lajna? Rok nie wale już to receptory w formie. Myślę żeby coś koło 200-250mg zajebać bo mniej to będzie niedosyt i później dojebać kolejne 100-200
  • 932 / 169 / 0
@bejtman , jak nigdy nie miałeś styczności z ketonami to 150 mg będzie okej
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 68 / 16 / 0
3MMC w bombce 250 i by było si, 200-250 w klimpe na start troche overkill ale co kto lubi
  • 7 / / 0
06 grudnia 2025FAMAS1980 pisze:
@bejtman , jak nigdy nie miałeś styczności z ketonami to 150 mg będzie okej
Miałem już troche dlatego myślałem o 200-250mg w nocha bo dobrze klepnie chociaż. Co najwyżej troszkę za mocno będzie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.