4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5169 / 903 / 0
Przykladowo . Bierzesz gram towaru rozpuszczasz w 20 ml wody . Wtedy 100 mg to 2 ml roztworu. Możesz zrobić sobie roztwór o stezeniu jakie chcesz. O to Ci chodziło?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 866 / 202 / 0
Dodam, że stimy rozpuszcza się na zimno. Ewentualnie delikatnie podgrzewa dla zwiększenia rozpuszczalności.
  • 1 / / 0
Siemka niedługo zbliża się pierwszy raz z substancja którą rzekomo jest 4mmc. Nie zależy mi na pierwszy raz na "wielką banie" tylko o obeznanie się z substancją. I tu moje pytanie jak uważacie na pierwszy raz lekką fazę 150mg oral? nie przepadam za sniffem. Już wcześniej próbowałem MDMA i tam na wieczór 1 tabsa spokojnie starczała na zabawę na noc. dodatkowo zawsze zaopatrzony w buszka gdyby się zrobiło za szybko :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.