Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 2 / 0
W takim razie więcej sensu widzę w kupieniu podwójnego espresso w starbuniu niż ćpaniu 2-FA, szczególnie że espresso jest i smaczne, pracuje się normalnie i da radę zasnąć bez ratowania się benzo. Po 2-FA zasnąłem dopiero o 3 w nocy, chyba tylko dlatego, że wziąłem jeszcze porcję etizolamu.
  • 954 / 51 / 0
Ale w większych dawkach naprawdę pomaga się rozgadać i krótko mówiąc speeduje, nie że po prostu milej się spędza na tym czas. To, że oprócz działania stricte stymulującego wprawia w dobry nastrój to chyba plus, nie? A, chyba, że to była metafora i "podwójnym espresso w starbuniu" było po setce na dziurke w starbucksowym kiblu, a ja nie zrozumiałem ironii, wtedy wybacz. :D
  • 44 / 2 / 0
Żadna metafora, serio podwójne espresso ze starbunia to lepsze rozwiązanie :D mi zauważalnie wcale nastroju nie podbiło, powiedziałbym nawet, że przez ledwo wyczuwalne efekty czułem się po prostu niezadowolony. No nic, widocznie nie mój typ narkotyku i nie ma co tu więcej gdybać ;)
  • 954 / 51 / 0
Jest ktoś w stanie porównać z 4FMA?
  • 65 / 5 / 0
4-FMA Jest wydajniejsze i nieco aktywniejsze mocniej czuc seretonine i noradrenaline jest te
dopamina. 2-FA na profil dopaminowo noradrenalinowy z nutka slaba seretoninki nikla wrecz farmakologicznie.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / / 0
No nie powiedziałabym, że 4fma mocniejsze... może na mnie zadziałało osobniczo, ale praktycznie przy 4fma żadnego działania nie odczułam ( nawet jeżeli jestem co tydzień wyprana z serotoniny), więc powinno mnie chociaż dopaminowo/noradrenalinowo smyrnąć. NIiestety ta substancja nic nie dała. Natomiast 2-FA wrzucone ok 200mg w bombce postawiło na nogi tak, że zasuwałam w pracy jak burza, po polowie dnia nast bombka i wystarczylo mi na caly dzien i duzo mocniej zadziałało na mnie niz amf. Niestety musiałam mieć zapas eti.
  • 3 / / 0
Moim zdaniem to jedno z najlepszych rc jakie kiedykolwiek próbowałem. Łezka w oku się kręci gdy wspominam sorty wolnościowe. Nienachalna stymulacja psychiczna, wyraźna poprawa nastroju, świetny odbiór muzyki,zwiększona gadatliwość, ale taka bezprzypałowa, bo niewtajemniczeni zwykle nie mieli żadnych podejrzeń. Praktycznie brak zwały. To wszystko sprawiało, że substancja w mniejszych dawkach idealnie nadawała sie do pracy, w większych na imprezy. Słyszałem, że nowe sorty to już zupełnie inna, słabsza jakość. A może jednak się mylę i warto spróbować?

wycięto offtop, do działu Sprzedawcy+ z takimi pytaniami - surv
  • 234 / 11 / 0
Te nowe są inne. Nawet nie w działaniu, ale wydają się czystsze. Zapach bardziej władkowy no i nie robią rozpierdolu w nosie przy wciąganiu.
  • 65 / 5 / 0
Nowe sorty sa lepsze moja opinia ale decyzje o zakupie kazdy podejmuje sam, jako dorosla osoba.
Co do opini 4-FMA jest aktywniejsze a dodatkowo ma podstawnik w benzenie na pozycji nr 4( w przypadku ketonow dzialaja takie silniej wtedy tez wydziela sie wiecej seretoniny dopaminy i noradrenaliny,przy nr 3 w benzenie jest to glownie wiecej seretoniny,a w przypadku podstawnika na 2 w benzenie wydziela sie wiecej dopaminy) chociaz u niektorych bo jak wiadomo kazdy z nas wie ma inny organizm moze dzialac inaczej zaleznosci od tego czy jestesmy wypoczeci czy popilismy czyms itd. 2-FA mialem tak dobry wg mnie i dla mojego organizmu sort ze 1 g nie moglem przerobic a kiedys gorzej zrace nos 2-FA od dobrego ale juz nieobecnego vendora moglem troche szybciej przerobic. Zrobilem to w imie swoich badan.

Uwazam ze 2-FA zastepuje kawe,nie ma nerwowosci.Jednakze kazdy inaczej reaguje.
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1676 / 106 / 0
Czizys...
Porowanywanie do 4fma bezsensu. Dwa razone produkty.
2fa nie dziala i spac nie mozecie... No jasne, nie dziala.
Wy nadal nie rozumiecie, ze fluoro amf dzialaja inaczej niz ketony.

Wiem, wiem. Po miesiacu ketonowania kupiliscie fa/fma i bylo pieknie.
teraz jak mija x l;at chcecie zeby bylo jak wtedy.
Chcecie poznac urok 2fa odlozcie cpanie na 2-3 mce
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.