Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3205 / 176 / 0
JanBreivik2 pisze:
Nieprawda. 3fa jest bardziej serotoninowe niż 2fa, bo 2fa nie jest prawie wcale, ale samo w sobie jest ofc bardziej dopaminowe, jak to amfetamina.
A jesz czy wciągasz? Niektórzy nie mieli reakcji sero przy wciąganiu. Ja tymczasem ewidentnie czułem to serotoninowe poczucie dotyku, rozpłynięcie się.

Tymczasem 4-FA, też amfetamina, a bliżej jej do MDMA (swoją drogą też amfetaminy...) niż klasycznej fety.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Re: 3-FA
Nieprzeczytany post autor: thcon22 »
Testowalem ostatnio to 3-FA i jak dla mnie to tylko strata pieniedzy.
Bez zadnej tolerancji pierw ok.80mg oral i po godzinie tyle samo sniff. Pozniej jeszcze dwie male kreseczki
Efekt praktycznie żaden, może ok. godzinki ochota na gadke i na tym koniec. Pozniej chcialo mi sie nawet spac.
Do normalnej amfetaminy to sie nawet nie umywa.
Dosyc smierdzaca substancja, i nigdy po niczym nie mialem tak straszliwie smierdzacych bąków jak po tym :D. Ogolnie nie polecam
  • 954 / 52 / 0
Limitbreaker pisze:
JanBreivik2 pisze:
Nieprawda. 3fa jest bardziej serotoninowe niż 2fa, bo 2fa nie jest prawie wcale, ale samo w sobie jest ofc bardziej dopaminowe, jak to amfetamina.
A jesz czy wciągasz? Niektórzy nie mieli reakcji sero przy wciąganiu. Ja tymczasem ewidentnie czułem to serotoninowe poczucie dotyku, rozpłynięcie się.

Tymczasem 4-FA, też amfetamina, a bliżej jej do MDMA (swoją drogą też amfetaminy...) niż klasycznej fety.
Zawsze 3/4 dawki mixu 50:50 dwójki i trójki oral i na wejściu mała poprawka sniffem. Czyli znaczna większość, kilka ładnych stów leciało zawsze oral.
  • 560 / 54 / 0
czy ktoś mi może powiedzieć , dlaczego żaden sklep nie ma w ofercie Fa, poza granicami także nic nie znalazłem, jakiś problem chemiczny z wytworzeniem, jakiś problem prawny? czy po prostu wytworzenie tyle kosztuje, że się nie opłaca?
  • 272 / 38 / 0
Nie prawda, że nigdzie nie ma bo jest w dwóch sklepach.
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 361 / 33 / 0
Nie ma problemu chemicznego ,zreszta niedlugo dostane 3-FA w gratisie to bede mial udany urlop.
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Jesli to ma być od polskiego (V)endora to uważaj kolego byś sie nie znalazł na drugim świecie
  • 560 / 54 / 0
właśnie to analog 3fa a nie 3 fa, jeśli mowa o polskim Vendorze, jest taka organizacja Sin czy jakoś tak, która bada skład dopów, radze przejrzeć te wyniki i zobaczysz co siedzi w tym niby 3fa, bo z 3 fa to nie ma nic wspólnego
Nie prawda, że nigdzie nie ma bo jest w dwóch sklepach.
a możesz podesłać na emaila ten drugi
  • 361 / 33 / 0
nie mowie o vi.... ch. to polski vendor ale nie ten takze spokojnie i dzieki ,sin czesto czytam 6 substancji tam bylo to nie ten vendor
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
13 czerwca 2017jokerr pisze:
nie mowie o vi.... ch. to polski vendor ale nie ten takze spokojnie i dzieki ,sin czesto czytam 6 substancji tam bylo to nie ten vendor
O to mnie teraz zaciekawiłeś! Daj jakiś namiar lub napisz coś o tym w sprzedawcach :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.