Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 3901 / 563 / 0
tak braciak
  • 2047 / 336 / 0
@lol 0 tol na opio. 4 mg klona + 150 kody syrop. Będzie jakaś synergia?
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 3901 / 563 / 0
klon ci moze zepsuc faze, bardzo duza dawka. to normalna dla ciebie?
niektorzy mowia, ze pomaga, inni ze zabija faze. musisz sie przekonac.
moim zdaniem dodatki do opio sa zbedne %-D moze sprobuj z mniejszą dawką najpierw, 1-2mg moze.
  • 2047 / 336 / 0
Pomyślałem że nie zaszkodzi bo kode/opio ostatnio to z 5 lat temu zażyłem. Dokupić jeszcze 150 kody?

Fuzja - D5

ja po kodzie nie mam fazy nigdy., myślałem że z klonem jakoś wejdzie

edit: 300 kody łącznie jeszcze 150 dorzuciłem. Ciekawe czy coś zatrybi.

Fuzja - D5

Zatrybiło. Noddy swędzenie bomba opór. Świętuję mały sukces :D
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 515 / 110 / 7
Polecam wszystkim ogarnąć się z napierdalaniem kody i walić to jak najrzadziej. Niezłą satysfakcję mam że od lutego do teraz dzięki dużym przerwom tolerka mi się zmniejszyła z 1080mg kody (albo 120 oxy) do 450 kody i działa jak za dawnych czasów!
  • 604 / 38 / 0
Ja właśnie zszedłem dzisiaj z ciągu i zajebałem ostatnie jak narazie 240mg i wczoraj 150mg, oczywiście nic nie czułem jej XD ale chuj wie jak jutro będzie czy nie pójdę po 2x16 thioco.. OBY NIE. A ciąg miałem od października do maja (8msc) i w tym może max 30dni w które nie waliłem 😛
Ostatnie dni były masakryczne, wchodzenie na 20mg esci (2tyg nie brałem 10mg i odrazu na 20mg wchodziłem), wchodzenie na drugi lek i odstawka kodeiny.. No tydzień koszmarny, ale za to pierwsze spotkanie z pregabalina i jakoś poszło 👌 %-D
  • 515 / 110 / 7
Oj to współczuję z tym ciągiem taki długi musi być mega męczący mi się zdarzały tylko kilkudniowe ale i tak przez spróbowanie mocniejszych opiatów kilka miesięcy temu sobie rozjebałem tolerke tak że dopiero teraz jest na zadowalającym poziomie. W każdym razie powodzonka we wszystkim %-D
Ja sobie zrobię około 2 tygodnie przerwy jeszcze i wtedy zmniejszę dawkę do 390mg może porobi zobaczymy :D
  • 2047 / 336 / 0
Sama koda to w moim mniemaniu syf i nigdy nie działa. Natomiast w połączeniu z benzo (w moim przypadku z klonazepamem) miałem jedną z mocniejszych faz w życiu. Wypiłem 2 syropy i zjadłem 2 klony.
  • 1195 / 223 / 32
06 maja 2021Kazuy4 pisze:
Sama koda to w moim mniemaniu syf i nigdy nie działa.
Na jednych działa wspaniale, a na innych subtelnie (by nie powiedzieć słabo) i zupełnie nie tak, jakby sobie tego życzyli. Widać należysz do drugiej grupy.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 2047 / 336 / 0
Tak, ale z klonem działa wybornie. Aż się właśnie znowu do apty kopsnąłem 2 op Thiocodinu dzifka mi sprzedać 2 syropów nie chciała. Najpierw ją zwyzywałem, następnie zaczepiłem jakiegoś gościa podszedłem z nim i na jej oczach on mi to kupił haha. Mina tej tępej szmaty była bezcenna, a zacięta jak ja p.... była. Lol. Okej. 2 klony + 300 kody :mniam:
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.