Noo 3MMC jeden z moich ulubionych RC'ków
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
No właśnie ja też lubiłem zarzucić z dziewczyną ;) chociaż jak poruszyłem gdzieś indziej temat to ludzie polecali mefedron w tych sprawach ;)
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
11 grudnia 2023Muminek1988 pisze: @WujekMorda ja próbowałem tylko przez neta i dark neta. Przestałem dalej szukać bo szkoda mi było hajsu na te podróbki.
Było conajmniej kilka sortow w ciągu ostatnich 2-3 lat które działały bdb.
Druga kwestia - już Was kiedyś pytałem - czemu się nie zrzucicie i nie wyślecie próbek do Energy Control ?
Po 11 latach ćpania NIC nie zadziała jak działało 10-11 lat temu. Zupełnie czymś innym jest MDMA brane raz na 4-6 tygodni w dawce 200mg a kompletnie czymś innym 3mmc którego ludzie nakurwiaja po 20gr miesięcznie. A i tak magia MDMA znika.
Do tego dochodzi czas. Życie płynie, jest stres co też wpływa na odbudowę neuroprzekaznikow czy gospodarkę hormonalna.
Nawet nie wiecie jak dużą rolę tutaj odgrywa nastawienie psychiczne. Zresztą spytaj np @MDPHP który też próbował czy mefedronu czy metafedronu i sobie chwali.
I na koniec. Czasy bk dla wielu ludzi się kończą. Ćpanie kilkunastu gram w weekend jest nie za fajne. Kilka lat temu sporo ludzi przeszło na np 5-MAPB czy 4-FMA które też są dragami imprezowymi ale wciągasz 1/10 czy nawet 1/20 tego co b-k i się bawisz kilka godzin.
No ale czy to mmc czy cmc są zwierzęce i to ludzi przyciąga.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?