Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2392 / 664 / 0
Jak jest teraz z dostępnością tego ? zamawiacie z r-c sklepów z zza granicy czy Dark-Net ?? Ja od delegalu w 2014 miałem może raz okazję to jeść ale naprawdę był to jeden z moich ulubionych ketonów <3
  • 88 / 7 / 0
@WujekMorda mam ten sam problem ;) i powiem Ci szczerze że zamawiałem z jakiś RC sklepów jak i z darkneta i to na pewno nie było to. Oczywiście komentarze wszędzie że super i ekstra ale jakość zostawiała bardzo dużo do życzenia. To poprostu nie było to.
  • 2392 / 664 / 0
No 3-MMC jest specyficzne - przede wszystkim w "smaku" to się wyczuje od razu. Krążą po ulicy dobre kryształy ( powiedział bym że glównie klefedron) ale na 3mmc też jeszcze nie trafiłem...
  • 88 / 7 / 0
@WujekMorda ja próbowałem tylko przez neta i dark neta. Przestałem dalej szukać bo szkoda mi było hajsu na te podróbki.
  • 1121 / 157 / 0
Nie rozpędzajcie się tylko dziubaski za mocno i nie podawajcie nazwy sklepów i V.

Noo 3MMC jeden z moich ulubionych RC'ków 💙 wolę bardziej niż mefa. Z dziołchami fajnie się to wrzuca
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 2392 / 664 / 0
Noo nie Majster !! Wiadomo że nie publicznie :) Ale może się znajdzie jakaś dobra dusza która szepnie słówko na prv na uszko <3
  • 88 / 7 / 0
@WRB jasna sprawa ;) nikt tu nie będzie się aż tak rozpędzał ;) ja nawet gdybym chciał to nie miał bym co wpisać bo na wszystkich się zawiodłem :(

No właśnie ja też lubiłem zarzucić z dziewczyną ;) chociaż jak poruszyłem gdzieś indziej temat to ludzie polecali mefedron w tych sprawach ;)
  • 1121 / 157 / 0
Ja jestem wierny najbardziej w tych sprawach trójeczce ^^
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 9714 / 1921 / 2
11 grudnia 2023Muminek1988 pisze:
@WujekMorda ja próbowałem tylko przez neta i dark neta. Przestałem dalej szukać bo szkoda mi było hajsu na te podróbki.
Jak doprowadzisz głowę do ówczesnego stanu to 3mmc zadziała jak 3mmc.
Było conajmniej kilka sortow w ciągu ostatnich 2-3 lat które działały bdb.
Druga kwestia - już Was kiedyś pytałem - czemu się nie zrzucicie i nie wyślecie próbek do Energy Control ?

Po 11 latach ćpania NIC nie zadziała jak działało 10-11 lat temu. Zupełnie czymś innym jest MDMA brane raz na 4-6 tygodni w dawce 200mg a kompletnie czymś innym 3mmc którego ludzie nakurwiaja po 20gr miesięcznie. A i tak magia MDMA znika.
Do tego dochodzi czas. Życie płynie, jest stres co też wpływa na odbudowę neuroprzekaznikow czy gospodarkę hormonalna.
Nawet nie wiecie jak dużą rolę tutaj odgrywa nastawienie psychiczne. Zresztą spytaj np @MDPHP który też próbował czy mefedronu czy metafedronu i sobie chwali.

I na koniec. Czasy bk dla wielu ludzi się kończą. Ćpanie kilkunastu gram w weekend jest nie za fajne. Kilka lat temu sporo ludzi przeszło na np 5-MAPB czy 4-FMA które też są dragami imprezowymi ale wciągasz 1/10 czy nawet 1/20 tego co b-k i się bawisz kilka godzin.
No ale czy to mmc czy cmc są zwierzęce i to ludzi przyciąga.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&AMP;start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 88 / 7 / 0
@Stteetart doskonale rozumiem o czym mówisz. Chodzi o to że ja miałem bardzo długi czas przerwy od 3mmc lub 4mmc (od w sumie delegalizacji). I naszła mnie ochota jakiś czas temu i zacząłem sprawdzać co tam w trawie piszczy. Niestety się zawiodłem i poprostu było mi szkoda kasy na próbowanie od innych vendorów. Taka trochę droga randka w ciemno ;) jeżeli ktoś ma jakieś wskazówki to poproszę dm :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG

Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?