15 sierpnia 2020Mordarg pisze: Po latach pomyślałem sobie że znowu kody spróbuje. Problem taki że jak ją ostatnio brałem z 2 lata temu ( a jestem w ciągu na majce i oksy p.o ale w średnich dawkach 300 majki i 140 Oxy więc wiem że te 750 mnie zrobi ) aczkolwiek jak brałem ostatnio to czułe non stop niemiłe bulgotania w brzuchu ( w końcu wtedy poszło z 55 thiocodinów ) i jak faza minęła lała się ze mnie żółta ciecz + miałem wgl wrażenie że całe na wpół strawione tabletki wysrywam.
Z tąd wystosowuje Pytanie do wszystkich antkożerów czy jak bym przefiltrował sobie 750mg kody z antka również bym takich ekscesów doświadczał czy powodował je bardziej sulfogwajakol. który przy takich ilościach na gramy idzie ? Czy koda to koda?
Z antonim dopóki nie masz uszkodzonej już wątroby i przy dobrej ekstrakcji nie powinieneś mieć żadnych sensacji.
Na forum jest pełno kodziarzy, którzy od lat szamają thiocodin i nic ciężkiego z żołądkiem nie mieli. Bardziej niż sulfgwajakol niszczą żołądek kawa i papierosy no dajcie spokój.
Co innego thiocodin plus alkohol można zniszczyć wątrobę poczytajcie sobie temat spowiadam się Wam z kodeiny.
Jak dla mnie wygrywa thiocodin antek mocno i krótko thiocodin dłuższa sedacja czasami utrzymująca się mgiełka morfinowa nawet kilka godzin po zażyciu.
Pij eter, będziesz wielki
*
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.