Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
też mi się nie wydaje, szamaj i opisz efekty, w razie czego poświęcisz się dla nauki :-D
Może zyskuje na mocy, przyszło Ci to do głowy %-D ?
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Jezus pisze:
wyekstraktuj
Wyekstrachuj. Troche brzydkie slowo ale tak ma byc.
Mysle ze mozna spokojnie benze trzymac i miesiac czy dwa. Wazne sa podstawowe zasady przechowywania ;) Sucho, ciemno, zimno i będzie ok. No i szczelnie oczywiście. Powietrze to twój wróg %-D
  • 284 / / 0
Nieprzeczytany post autor: vtka »
Dzisiaj już konsumuję moją benzydaminkę :-D myślałem nad trzema saszetkami, ale z tego co czytałem to na imprezie raczej nie byłoby miło po takiej ilości. Dlatego jak myślicie - dorzucać do 1 g benzy 150 - 225 mg dekstrometorfanu czy może lepiej nie? Nie mieszałem nigdy tych obu substancji i nie wiem czego się po tym mix'ie spodziewać... :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik vtka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
1 g to prawie dla wszystkich za mało, a deksa nie ma co wrzucać mniej niż 300 mg.
Jeżeli na tej imprezie będziesz miał warunki żęby walnąć się ew na wyrku, do dawaj 1,5 g i 300 deksa, a 150 mg zostaw sobie w kieszeni na ewentualne dorzucenie.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Nie idź na impreze. Weź 2-3 gramy i 300-600 mg dxm i idź do lasu.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 284 / / 0
Znając życie to zrobimy z kumplami taką akcję ale dopiero w wakacje jak będzie więcej czasu no i jak będą odpowiednie warunki oczywiście :-D uwielbiam się bać na fazie, szczególnie iść przez moją miejscowość w nocy po grzybach. Wtedy wkręca mi się faza że wszyscy mnie obserwują, nawet drzewa %-D ale dzisiaj mam zamiar się po prostu dobrze bawić, tak żeby nie przesadzić z benzydaminą ani z DXM.... bo zamiast dobrej zabawy będę miał porządnego bad tripa a tego nie chcę :-p
Uwaga! Użytkownik vtka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 33 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Poldek »
Wam też tak fajnie przyspiesza muzyka ? %-D
Uwaga! Użytkownik Poldek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
No mi też po benzie muza dużo szybciej gra ^_^
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
A mi ta gra normalnie. Tylko taki metaliczny podzwiek wszystko robi.
  • 284 / / 0
No i po imprezie :-D udało mi się osiągnąć to czego chciałem, czyli lekka, przyjemna bania. Zarzuciłem 1 g benzy, po jakiejś godzinie 150 mg deksa i to wszystko zapiłem browarem. Z halucynacji wystąpiły jak zwykle smugi i błyskawice, oprócz tego miałem kilka OEV'ow, np lecące w moją stronę nietoperze czy dziewczynka biegająca po polach :-) nie było ich za wiele ale jednak były :-) dzisiaj rano mogłem sam tworzyć omamy, czego wynikiem był np motyl siadający mi na rękę. Podsumowując: fajna sprawa, jednak wątpię żebym zarzucił szybko kolejny raz.... za długo trzyma, na drugi dzień jest nieprzyjemny zjazd, te pieprzone powidoki długo się utrzymują, problemy z pamięcią krótkotrwałą (najgorsze było jak nie mogliśmy z kumplem (on też wrzucił BXM) przypomnieć sobie o czym gadaliśmy pół minuty temu, zjebane uczucie :-/ ) oraz niezły wycisk dla serca. Za dużo trochę tych minusów, szkoda zdrowia według mnie...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.