Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 508 / 195 / 1
A potem będziesz kucać i kucać i szukać resztek kamyków po podłodze.

A dopaminy w mózgu będzie tyle co kot napłakał.

Jak już 7msc absty nie ma co,są lepsze rzeczy niż to do odlotu
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 161 / 5 / 0
13 lutego 2023serotoninowy pisze:
Dopamina zalewa przy 3mmc? Co Ty pierdolisz, nawet po sniffie sporym który przy 3mmc daje więcej dopaminy to i tak serotonina zalewa tak że przykrywa całkiem to działanie dopaminergiczne że człowiek się rozpływa i jest euforia a spida nie czuć. Dopamina to zalewa jak dobrego sniffa fety, alfy czy mety walniesz. Co Ty pierdolisz gościu, 3mmc i zalewa dopamina xd
Nie wiem czy ludzie myla 3cmc z 3mmc ale 3mmc to oral to jest czysta serotonina dopamina+serotonina jeszcze większą to jest w mefie aczkolwiek raz mualem sort 3mmc ktorego pasy w chuj speedowalt
  • 3455 / 556 / 2
Mylą mylą 3-MMC z 3-CMC...

A to dwie zupełnie różne substancje.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1323 / 336 / 12
Ja ostatni raz kryształ waliłem żeby nie skłamać jakoś wtedy co się covid dopiero rozkręcał, będzie z jakieś 3,5 roku

Nie zażywam bk bo po prostu u mnie na ulicy tego nie ma i nie jest to moja ulubiona grupa substancji. Ostatnio taki łepek spytał się mnie czy nie chciałbym kupić zajebistego mefedronu, zapytałem się a co to trójka czy czwórka, po czym uzyskałem odpowiedź - no zajebisty mefedron prosto z Holandii %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 4330 / 700 / 2117
24 sierpnia 2023bozejehowa pisze:
Kusi żeby se opieprzyć ale już tyle wytrzymałem że nie ma co (7msc)
Panowie, to nie jest pub. Kolejne takie luźne posty i warn do licznika.

A odnośnie odpowiedzi dla usera ↑ wyżej, czyli @bozejehowa to raczej bym nie ryzykował przy takiej abstynencji. Nie szkoda by Ci było tyle czasu? Pomyśl o tym, zanim zechcesz przyjebać.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 72 / 15 / 0
Cześć. Obecnie nie mam dostępu do wagi jubilerskiej. Zaopatrzyliśmy się w 3mmc, jesteśmy okazyjnymi użytkownikami, korzystamy raz na kilka tygodni na jakichś fajniejszych imprezach. Chcielibyśmy zachować mniejwiecej dawkowanie i wiedzieć ile sobie podaliśmy, ale nie mamy wagi. Sort mamy w dużych kryształach. Czy komuś chciałoby się zrobić np 3 kreski ( dobrze rozdrobnione, rozgniatamy na proch ) 100mg 200mg i np 300mg i położyć obok zapałkę i wrzucić zdjęcie? To nam przynajmniej w jakimś stopniu przybliży gramaturę kresek. Zazwyczaj ,,na pałe" robiliśmy kreskę, jak za słaba to większą natswonym razem itd. Ktoś może pomóc? :)
  • 1900 / 431 / 4
27 września 2023Mefistofeles1945 pisze:
Mylą mylą 3-MMC z 3-CMC...

A to dwie zupełnie różne substancje.
dla pewnych osób z forum... różnicy nie ma ;)
DXM
  • 9380 / 1827 / 2
01 sierpnia 2023nanawacin pisze:
ja już 3 lata bez ketonów, ale gdybym miał okazję, to bym zjadł ; ]
U mnie we wrześniu albo listopadzie pyknie 4 albo 5 lat.
Ja mam okazję mniej więcej co miesiąc ale jak widzę ile mnie kosztowało wyprostowanie pewnych spraw, do czego doszedłem i ile pracy w to włożyłem to pierdole.
Na całe szczęście w moim towarzystwie są chłopaki którzy wolą jebnac sobie 3 piwka i pogadać niż nakurwiac ketony.

Da się z tego wyjść tylko trzeba chcieć, wiedzieć jak i po co. Reszta to już pestka
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1900 / 431 / 4
moja ostatnia przygoda z 3MMC to 2016 rok...
rozumiem doskonale.

wycięto zbędną treść/offtop - d5
DXM
  • 72 / 15 / 0
20 kwietnia 2022FAMAS1980 pisze:
@Lurcik , legenda głosi że sa ludzie co potrafią jebnąć szczura, odłożyć temat na inny dzień i pójść spać :D
Ja tak mam czasami :) Pracuje w delegacjach, wracam do domu na weekendy. I np w piątek jak wrócę zmęczony a mam chęć sobie kreskę wciągnąć, żeby posiedzieć, popisać z ludźmi, pograć w Fifę. I Żona pojdzie spać o np o 23, machnę okolo 200mg i wiem, że jak dorzucę o 2 czy 3 to będę siedział do rana i jak zejdzie na dół do salonu o 6 a ja będę siedział nadal to mogłaby nabrać podejrzeń :) I wówczas nie dorzucam, o 3 idę spać. Ale będąc poza domem np u Ziomka na piwku czy u Szwgra gdzie bata nad głowa nie ma, to raczej ciężko odmówić by nie dorzucać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.