Ja zacząłem od 0,5mg. Teraz jadę na 5-7mg dziennie. Jedyna różnica, że ja zarzucam praktycznie tylko wieczorem. Czasem jak bardzo potrzebuję to w ciągu dnia wrzucam 2mg max.
Jesteś już w dupie.
Wiem, że to głupio brzmi, ale ja zadawałem takie same pytania kilka miechów temu. Więc albo ogarnij się póki możesz, albo ogarnij dobre źródełko, bo w końcu zacznie Ci brakować.
Pozdro
Mam okazję kupić to, albo Xanax 2mg w wersji sr.
Co lepsze waszym zdaniem?
12 marca 2020Piolun pisze: Mi na wieczór generalnie alpry szkoda bo wieczorem nie mam jakiś lękowych napadów bardzo często więc rekreacyjnie zarzucam sobie diazepam który ma dłuższe działanie i czuję fajne ciepełko i przede wszystkim benzo nie wpierdala tak jak opiaty żeby się zakochać w tabletkach szczęścia
Z tego co piszesz to ostro lecisz na benzosach, nie chciałbym być w Twojej skórze jak przyjdzie Ci doświadczyć skręta po odstawieniu tego. Serio.
12 marca 2020PolitoxyJunkie pisze: Tak, już jesteś wjebany, a wjebiesz się jeszcze bardziej bo Ci to pasuje :) Zaczniesz zwiększać daweczki, potem będzie Ci tego brakowało między dniami i godzinami.
Ja zacząłem od 0,5mg. Teraz jadę na 5-7mg dziennie. Jedyna różnica, że ja zarzucam praktycznie tylko wieczorem. Czasem jak bardzo potrzebuję to w ciągu dnia wrzucam 2mg max.
Jesteś już w dupie.
Wiem, że to głupio brzmi, ale ja zadawałem takie same pytania kilka miechów temu. Więc albo ogarnij się póki możesz, albo ogarnij dobre źródełko, bo w końcu zacznie Ci brakować.
Pozdro
Niestety kolega tutaj pisząc ma całkowita racje tak niestety jest jak nie zapanujemy nad tym ..
13 marca 2020tatarak pisze: Jak oceniacie lek Ksalol 1mg? Brał go ktoś? Zastanawiam się czy to nie jakas wyjebka.
Mam okazję kupić to, albo Xanax 2mg w wersji sr.
Co lepsze waszym zdaniem?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.