Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Co jest z moja glowa nie tak? Probowalem 3fa i 2a i oprocz tego z nie mogem zasnac zadnego efektu (pobudzenia) nie poczulem. Dopamina zero o euforii nawet nie wspomne...
Jedyne co poczulem to gdy stwierdzilem ze jest slabo przyjebalem po pol h kreche potem znowu i znowu to mi sie niedobrze zrobilo i w oczach popierdolilo mi sie tzn tak jakby schodzil sie obraz do srodka i lekko na zolto widzialem..blee... jak to jest?
Chyba domapinergigi nie dla mnie. To juz bardziej po 3mmc lub 4mmc mam ochote cos robic :P
[ external image ]
i zarzuciłem domięśniowo po 150mg... no taka dawka, rozlożona wejsciem na ten kwadrans to jest bdb.
Dziala dlugo i mocno = ok 2h
Stymulacja 70%
Euforia 30%
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
bendzamin pisze:Nie wiem w ktorym temacie napisac.jak cos to przepraszam i prosze o pokute przeniesienie.
Co jest z moja glowa nie tak? Probowalem 3fa i 2a i oprocz tego z nie mogem zasnac zadnego efektu (pobudzenia) nie poczulem. Dopamina zero o euforii nawet nie wspomne...
Jedyne co poczulem to gdy stwierdzilem ze jest slabo przyjebalem po pol h kreche potem znowu i znowu to mi sie niedobrze zrobilo i w oczach popierdolilo mi sie tzn tak jakby schodzil sie obraz do srodka i lekko na zolto widzialem..blee... jak to jest?
Chyba domapinergigi nie dla mnie. To juz bardziej po 3mmc lub 4mmc mam ochote cos robic :P
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To rozpierdalało system szkoda w chuj, że nie ma teraz takiego soru, bo imo byłby to nr.1 teraz w PL clearnecie :-|
---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.