trotyl20 pisze:Nie przesadziles troszeczkę z ilością?
Usunęłam zbędny cytat. MrRabbit.
The dream is gone
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim.MrRabbit,
Dextem pisze:I jak tu żyć. Zresztą, określanie "najgrubiej' ciężko określić. Mogę np. podać przykład jak wziąłem 600mg kodeiny, gram paracetamolu, 50mg difenhydraminy i 2mg alpry. Miałem mocne problemy z oddychaniem i traciłem przytomność. Czy to było najgrubiej, to nie wiem, bo było przyjemnie :D Wręcz się dusiłem, ale miałem na to wyjebane.
19 sierpnia 2017vikamac pisze: Koncowka brzmi dosc zabawnieXD
Drugie najgrubiej to była pixa chyba na 2-cb albo z bardzo dużą ilością MDMA, 1wszy raz taka rzecz w życiu (żółty superman) w mixie z alko, strasznie grubo mnie wykręciło, ale absolutnie nie narzekałem :-)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.