I to jeszcze refundowane... pewnie za cenę dwóch paczek na czarno miałby na prywatnego/łapówkę i klony na koszt NFZ.
Edit: Ostro, a ty już masz warna, zaraz pewnie ban ci wleci i skończą sie zakupy...
Btw to ja nie sprzedałbym jeszcze z jednego powodu, pospolity przypał... paczke z psychotropami wysłać za pobraniem? :D A forsę przyniesie listonosz, albo inny facet, też w mundurze, podanie numeru konta w ogóle pomijam bo to samobój, a jak ktoś zgadza się na wysłanie kasy listem na jakąśtam skrzynkę to grzechem byłoby klienta nie wychujać, dla zasady, za głupotę.
WARNING !!!
Nie piszcie postów o chęci zakupów bo Wam natychmiast zbanują konto, bez ostrzeżenia. Ostatnio administratorzy stali się bardzo zasadniczy w tych sprawach. To samo dotyczy poczty obsługiwanej przez HR. ]
Troche pod paranoje podchodzą, schizofreniczne jazdy no ale ich sprawa, staram sie nie wtrącać i nie załapać warna a tym bardziej zostać zbanowanym, dobrze mi tu ;)
Odkryłem wczoraj, że pić alkohol mogę tylko na benzo. A najlepiej na klonie. Budzę się wtedy bez tego psychicznego kaca]
3 rano i masz zamiar sie wtawić :D Zawsze Cie lubiłem :D a co do klonów to nie lepiej na zjazd czyli kaca? Wczoraj załadowałem 6mg na kaca i przeszło, niewiele ale jednak, niestety później sie narąbałem a po alko mam lekko mówiąc chore jazdy, pracuje w kasynie więc granie i piwsko na wyciągnięcie ręki, rzucałem butelkami i startowałem do ludzi :nuts: na trzeźwo złoty chłopak ale jak wypije to zabójca ;| i lekko mówiąc psychol
Można też rozpuścić w kieliszku, szybciej wejdzie.
bzdaddict pisze: Ja na sucho też mogę, ale zawsze dorzucam klona do alkoholu, 2mg zapite wódką ;)
Można też rozpuścić w kieliszku, szybciej wejdzie.
klony sie podobno nie rozpuszczają w wodzie a dałbym sobie mocniejsze wejście bo z beno tylko alpra działa jak działała, tak samo przywalenie w nocha klona nie zadziała bo sie nie rozpuści w śluzówce, poprawcie mnie jak sie myle
Ja zwyczajnie wrzucam klona do kieliszka, zalewam wódką / spirytusem, mieszam i ciach.
Zjadłam dziś 6 mg i znowu mnie męczą.
Nie miną póki się piwa nie napiję.
WTF?
He said 'Son, words fail me'
(...)
I'll be fine
If you give me a minute
A mans got a limit
I cant get a life if my hearts' not in it!"
Noel Gallagher
>>Troche pod paranoje podchodzą, schizofreniczne jazdy
To nie jazdy, tylko zasady.
Zresztą zgadzam się na 100% z nimi.
greetz
C
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.