Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
No właśnie.
Żebym ja targał trzy butle w torbach z Pl do Nl. Do czego to doszło.
No i właśnie zaczyna się ta słynna "brytyjska pogoda", opady zapowiadają na cały miesiąc. Nic tylko w domu zalewać pałę.
Może poziom wody się podniesie i w końcu zaleje ten bajzel cały.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5376 / 986 / 0
oile kosztuje bilecik do NL ?? Bus/autokar, pociag, samolot. Chuj wie co..Musze zyciac zycie cpuna na nowo bo tu mnie scigaja.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1425 / 81 / 0
^ ty z lubelskiego jestes? bardziej wyżej czy niżej?
  • 5376 / 986 / 0
Lublin.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 5376 / 986 / 0
Nir mam teraz głowy sprawdzc jak tam dojade, english jako taki saobie poziom dobry, matura, studia.
The methapor of Life

• 5985 / 1237 / 43
Za 75 e dojedziesz z całej Polski.
W ok 15 godzin.
O wiele wygodniej samolotem. I w tej samej cenie. Tylko bez bagażu, i nie z każdego lotniska.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 31 / 0
Kurwa najblizsze wolne w niedziele, non stop zapierdol, jak żyć w tej jebanej Goudzie, pani premier? Jest ktoś chętny na hajpowy zlocik 21 albo 22 w tym miesiącu? Fajnie by było przybalować w większym gronie %-D
Spoiler:
  • 5985 / 1237 / 43
No już pisałem, do mnie.
  • 1081 / 33 / 0
Jestem na tak, jak cos to samo poludnei NL przy granicy belgijskiej :)
  • 1066 / 158 / 0
mam ziomka w holandi, który nie siedzi na forum ale chciałbym zamówić 3mmc :d możecie podać mi na jabberze w privnote jakiś namiar na vendora z dobrą trójczką ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.