Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 647 / 63 / 0
2up

Jak ty masz tolerke na pake klonow to nic dziwnego ze cie to nie sklada.klony bardzo winduja tolerancje ja np jak bralem klony to walilem po 4mida z 200mg majki na strzal (czyli 60mg mida) i taka ilosc nie potrafila mi filmu ujebac teraz jestem czysty od benzo i wystarczy mi 2i pol tab 7.5 mg z majka i mnie nie ma
  • 66 / 8 / 0
Dormocum, te niebieskie mocno siedzą w nosie? Dziś ostatni dzień detoksu. Ładuje w nosa bupre 0,4 mg i midazolam 7,5 mg. Rozbite 3 bele
Uwaga! Użytkownik 20fajekzfiltrem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 647 / 63 / 0
Ja tez koncze detox jutro rano wleci maja i dormi 100tab czyli do piatku film ujebany
  • 228 / 43 / 0
15 listopada 2023WujekMorda pisze:
Co gadać u magika, zeby dostwac midazolam
Ja zawsze mówiłem poproszę midazolam, ale to taki prywaciarz którego wszystkie ćpuny z wawy znają. Po prostu bym nie kombinował, bezsenność, ciężka praca i takie tam bajeczki z książeczki.
  • 61 / 5 / 0
IMG_20240912_112837.jpg
Siema dorwałem to a biorę Mietka ii. Klony, dziś zajechany trochę po władzie umili mi to coś?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
:pacman: :amfa: :liść: :tabletki: :kreska: :hel: :pacman:
  • 42 / 7 / 0
Jak wygląda dawkowanie iv dla kogoś z niska tolerka (0,5mg alpry działa przeciwlękowo, ale nie daje tego uczucia „rekreacyjnego”, a 12mg bromka rozluźnia i działa dość euforycznie)? Mam dormicum 15mg, połowa tabletki w wodzie do iniekcji skoro rozpuszcza się w wodzie będzie ok?
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
@urzytni ja bym zaczął od 1ml.

@Quo_Vadis_Domine nie nadaje się tabletka to podania I.V.
  • 2801 / 360 / 0
@Bucciccait9 akurat tabsa dormicum 15mg nadaję sie do i.v wiem bo wczoraj na wieczór poleciało
  • 42 / 7 / 0
22 września 2024Bucciccait9 pisze:
@urzytni ja bym zaczął od 1ml.

@Quo_Vadis_Domine nie nadaje się tabletka to podania I.V.
Nadaje się

po zeskrobaniu niebieskiej otoczki z połówki tabletki i przerobieniu jej do iv nie poczułem nic specjalnego, więc jednak tolerka nie taka dziewicza bądź efekt inny niż zakładałem. To co ciekawe to to, że pomimo nieodczuwania żadnych efektów podczas samej iniekcji to spałem dobre 8h bez żadnego wybudzenia się w nocy, co występuje u mnie niemal co noc, z tym, że nie wiem czy to zasługa midasa, czy też może pregi, którą regularnie stosuję(600mg/doba) obok prozacu od już jakiegoś czasu.

Następna próba będzie z całej tabletki, nie chciałem ryzykować wcześniej, wziąć więcej można zawsze, a mi życie miłe i wolę być ostrożny
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2801 / 360 / 0
@Quo_Vadis_Domine
Miałem listek dormicum 15-tek i teraz żałuję że oststnie 2-3tab zrobiłem jako i.v . ( mimo ze kiedyś już podawalem dormicum ta droga podania, to wjazd z majka w jednej pompce naprawde przyjemny i fakt też po tym coś spałem gdzie mam straszny problem ze snem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".