Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 325 / 50 / 0
@yuck0 To co Twój organizm wyczynia to coś niesamowitego. Znajoma odtruła się od 90mg metadonu dziennie tolerancja po 800mg oxy iv dzienne przed programem. Po odtruciu przeszła na bunadol, strzeliła 100mst gdy zrobiła małą przerwę od buno. Znowu brała że 1-2mg buno dziennue i wpadł Jej Servedrol z którego wyciąga się o wiele więcej niż z MST majki. Zapodała 130mg iv oraz zjadła wcześniej pregabalinę i miała charczący oddech, utraty kontaktu ze światem, znajomy powinien na pogotowie dzwonić (nie byłem przy tym obecny), na szczęście na strachu się tylko skończyło.
  • 45 / 2 / 0
fentanyl który wzialem raz rok temu (plaster) tak dopierdolił mi tolerancję, że pierwszy raz z majką po 150mg był mega słaby i czulem sie jak po paczce kody na początku mojej przygody z nią. Nadmienię jeszcze ze po tym fencie opio bralem maks raz na 3 miesiace a tolerancja pozostala
  • 1179 / 124 / 0
@alebedziefajnie , każdy ma jakis tam swój patent. Ja stawiałam zawsze na wydajność.
Dlatego używałam znacznie więcej wody (najlepiej deminerazilowanej, którą koniecznie soliłam na końcu),
Wszystko przepłukiwałam dwa razy.
Pompki z gumowym tłokiem. Igły 0,5.
Zamiast filterków używałam patyczków do ucha.
  • 1100 / 273 / 0
@mniemanolog jakaś laska ci się do konta dorwała :)
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2812 / 365 / 0
Hej. Mam pytanie. Ostatnio podałam sobie maje iv :strzykawka: , serce zaczęło mi bić tak że źle się czułam. A nie podałam za dużej dawki. Podałam sobie w rękę i miałam normalny kolor skóry, ale wokół zrobiło mi się wszystko czerwone i ciepłe. :zły: Nie wiem czy to histamina bo to mnie seryjnie piekło tak że wsadziłam rękę pod zimną wodę.
Nie podałam podskórnie. Wiecie co to może byc? Miał tak ktoś kiedyś? :halu: Dodaje jpg
Moze tętnica? Zazwyczaj po trafieniu w tętnicę reka robi się cała czerwona piecze i boli..
  • 13 / 1 / 0
Hej. Mam pytanie. Ostatnio podałam sobie maje iv :strzykawka: , serce zaczęło mi bić tak że źle się czułam. A nie podałam za dużej dawki. Podałam sobie w rękę i miałam normalny kolor skóry, ale wokół zrobiło mi się wszystko czerwone i ciepłe. :zły: Nie wiem czy to histamina bo to mnie seryjnie piekło tak że wsadziłam rękę pod zimną wodę.
Nie podałam podskórnie. Wiecie co to może byc? Miał tak ktoś kiedyś? :halu: Dodaje jpg
Miałam coś podobnego jak na Twoim zdjęciu, tyle, że pojawiło się to nie w miejscu strzału (żyła odpromieniowa), tylko obok, na wewnętrznej stronie nadgarstka. Ciekawi mnie co to jest. Podskórnie na pewno nie poszło nic.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 199 / 2 / 0
Tabletka mst 200 ma jakąś podziałkę ? Łatwo to podzielić i wymierzyć mniej więcej daną ilość ? Niby lata temu mi się przewinęła mi się przez ręce parę razy ale blado pamiętam a niedługo spodziewam się tak ową dostać .
  • 384 / 63 / 0
@Xavi

Nie ma podziałki, trzeba na oko dzielić
?
  • 5 / / 0
Czy da się jakoś zwiększyć biodostępność mst200 p.o? W innym wątku dowiedziałam się że gdzieś w tym jest odpowiedź na to pytanie, ale nie dałam rady się przekopać by ją znaleźć
Koleżanka robi jakieś miksy na zwiększenie biodostępności DXM, na majke jest coś takiego?
Lepiej zjeść normalny posiłek i odczekać kilka h czy coś lżejszego i mniej czekać?
Tak wiem że iv najlepiej ale nie chcę na razie
  • 2812 / 365 / 0
Dzielić na oko to spore ryzyko ...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.