Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1664 / 1038 / 7
Połączenie rekreacyjnych dawek z tramadolem jest niebezpieczne, w żadnym wypadku nie zabezpiecza przed padaczką a wręcz ją prowokuje, czego jestem żywym przykładem, gdyż takowej doznałam.
Spora dawka pregaby i TYLKO 300MG tramadolu, gdzie solo i bez benzo wrzucałam po 1.5g, przez kilkanaście lat nie wydarzyło się nic, aż do genialnego pomysłu połączenia w/w.

Odradzam i uczulam, aby tego nie praktykować, chyba że macie fetysz na ratowników w domu. O ile będziecie mieli takiego farta jak ja i będzie miał kto ich wezwać.
  • 392 / 95 / 2
Od pregabaliny należy uciekać. Świński wygląd twarzy, postępujący zanik motywacji oraz kastracja to nie są rzeczy, które zachowujący resztki godności człowiek byłby w stanie zaakceptować.
!מרנא תא
  • 1683 / 271 / 0
U mnie pregabalina po jakimś czasie zaczęła działać jak trzeba to znaczy przeciwlękowo i nasennie, bo początkowo tylko potęgowała lęki i pogarszała nastrój do tego stopnia że bałem się ją brać. Teraz biorę sobie prawie codziennie wieczorem 75 mg lub rzadko 150 i jest ok. Na pewno nie działa na mnie tak dobrze jak benzodiazepiny i jednak spodziewałem się więcej ale może być, rekreacyjnie jej nie używam poza jednym razem kiedy mi odjebało.
  • 1037 / 245 / 0
Masz zanik motywacji od baclofenu, nie od pregabaliny! I już tak nie przesadzaj z tym świńskim wyglądem i kastracją bo wcale tak nie jest, jak mieszasz kilka leków, nie trzymasz się dawek tylko bierzesz od ręki to się tak później kończy, sam lek nie jest niczemu winnien tylko ludzie jak zwykle nie stosują się do zaleceń lekarza.
  • 105 / 26 / 0
Biorąc 1-1-1 przez rok to jednak nie zauważyłem u siebie zbyt świńskiego ryja, motywacja była w chuj (i to przy ADHD), tylko apetyt ciężko było poskromić. Za to jak osatatnio bez tolerancji naszło mnie przypierdolić eksperymentalnie 900+...paszcza normalnie jak wańka wstańka przez dwa dni. Każdy się mnie pytał czy właśnie przypadkiem nie skończyłem cugu alkoholowego. Gdyby nie ten fakt że ciężko się na nim trzyma kalorie i kutas niby jest ale jednak go nie ma to byłby dla mnie lek idealny. Mógłbym go brać do końca życia, bo nic tak dobrze nie wpływało na jakość mojego życia. Niestety staram się trzymać sylwetkę oraz potrzebuję być aktywnym seksualnie bo kiedy brałem dulo to wprowadziło mnie w okropny kompleks do dzisiaj.
Regularnie wraca do mnie ta myśl ta myśl czy lepiej mi się żyje z pregabaliną i jej ubokami czy bez niej...i znowu kurwa tu jestem, czytam ten wątek, porównując wasze wrażenia, zastanawiając się czy wrócić XD
  • 4 / 1 / 0
Stwierdziłem, że podzielę się swoimi doświadczeniami, bo sporo jest tutaj horror stories, a u mnie wyszło trochę inaczej.
Po pierwsze 225mg/day zdaje się nie pomagać na moje lęki społeczne. Czy brałem danego dnia, czy nie - zero różnicy. Zero aktywacji, uspokojenia, haju, whatever. Z uboków tylko tyle, że chyba się czasami zawieszałem i gubiłem wątek w rozmowie. Ale to może się wkręcam sam po czytaniu tego wątku.
  • 510 / 111 / 0
Zażyj 600 i zobaczymy. 225 to jest nic.
  • 1664 / 1038 / 7
@hstolzman nie wkręcasz sobie. Wzmożona chęć rozmowy, acz chaotycznie, bo ciężko się skupić i właśnie tracenie wątku to chyba każdy kto zażywa rekreacyjnie potwierdzi. Ja na pewno się pod tym podpisuję. Skille interpersonalne pikują drastycznie w dół...
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 586 / 126 / 0
@nicki
Po co ma wrzucać 600mg jak 225mg mu pomaga.
Troche jakby ktoś w wątku o fencie napisał że nie dostał zapaści od 350ug a ty mu byś napisał żeby spróbował 450ug bo jego dawka to jest nic.
Kompletnie nie rozumiem tej logiki.
  • 977 / 223 / 0
Właśnie wyszło na to że te 225mg mu nie pomaga. Jak tak czytam od jakiegoś czasu wątek ogólny o pregabalinie można odnieść wrażenie że na niektórych ona po prostu nie działa. Nie wiem czy 600mg coś zmieni, dla mnie bez tolerancji to byłoby potężne ućpanie. 225mg było idealnie.
Zablokowany
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.