Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 152 / 7 / 0
I.M to jednak I.M. Retardy oral do tego się jednak nie umywają, może tylko poza czasem działania. 15 min i jest mocne wejście.

Po paru testach zauważyłem, że forma przyjęcia (tabletki lub proch) retardów niemieckich nie wpływa na czas ładowania. 2-3h trzeba zawsze liczyć.
  • 519 / 47 / 0
Co ty gadasz. Ja skruszone retardy czuję max w 40 minucie
  • 152 / 7 / 0
Jak długo po spożyciu alkoholu utrzymuje się obniżony próg drgawkowy? Jak we krwi jest 0,00 to można śmiało tramal grzać?
  • 1345 / 147 / 8
wzięty tramadol w postaci retard przyjęty na czczo wchodzi stopwniowo po 1/2h.
obecnie wszystko się wchonęło:
tramadol 300mg
kodeina 300mg
alprazolam 1.5mg
hydroksyzyna 25mg
3 piwa typu żubr.
w międzyczasie mary jane :-)
czuje się świetnie. ostani detox od opio i krótszy od benzo bo zaledwie tydzień ale tolerka spadła z tego vo czuję.
jest świetnie :-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 8103 / 909 / 0
17 lipca 2017cbsz pisze:
ostani detox od opio i krótszy od benzo bo zaledwie tydzień ale tolerka spadła z tego vo czuję.
jest świetnie :-)
tolerka szybko wroci po paru razach.Ciesze ze jest swietnie, pozdro :-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1009 / 42 / 0
Tolerancja na tramal to straszna kurwa. U mnie działanie rekreacyjne kończy się po 3-4 dniach. Niezależnie od dawki.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 143 / 3 / 0
Chcę sobie spróbować tramalku pierwszy raz. Z moją tolerką (400 mst jest ok, 180 oxy, ćwiara h to mało) może być ciężko, ale tak hobbystycznie do CV ;) Ile proponujecie?
  • 3575 / 582 / 1
Wziąłem wczoraj 300 retarda skruszonego, ale byłem po 300 kody branej 2h wcześniej. Czy przez może przez kode nie czułem Trampka?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 17 / 3 / 0
madelineusher pisze:
Chcę sobie spróbować tramalku pierwszy raz. Z moją tolerką (400 mst jest ok, 180 oxy, ćwiara h to mało) może być ciężko, ale tak hobbystycznie do CV ;) Ile proponujecie?
nie wiem czy z takim stażem to jest wgl sens. rozczarujesz się.
Bane666
  • 8103 / 909 / 0
Dzis patrze a tu minelo juz 7 dni ciagu na tramcu, jak to szybko zlecialo, ale na szczescie kasa sie skonczyla i jak na razie przerwa.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.