Tam z tematu poprzedniej strony ktoś pisał zamienić 8mg alpry na 40 rolek.40 rolek to jakieś 2 mg alpry, do tego działanie jest słabsze jednak więc moim zdaniem poskłada go równo.Do takiego zejścia to by była potrzebna chyba cała siatka rolek;).
Moim zdaniem spokojnie schodzić alprą. Zmniejszyć o 1 mg - nie powinno być to odczuwalne a jak będzie to przeczekać ten stan aż się ustabilizuje i znowu ciąć.Dopiero pod koniec włączyć rolki i pregę
Tu trzeba niestety być konsekwentnym i liczyć się z kilu miesięczną odstawką a co będzie później to już kwestia osobnicza. Ja mam ten plus że nie miałem żadnych lęków itp , tylko wjebałem się ot tak więc mam nadzieje że nie zwariuje po odstawieniu
Łatwiej to kontrolować, a samo przestawienie się jest bezbolesne.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
17 lutego 2020modest pisze: @test123 Osobiście bardzo dobrze wspominam rozmowy o pracę wzbogacone alprą, tylko że 1mg, albo i 2
Rozmowa w Wawie w "Cafe w Biegu" z szefem i jego żoną. Zapodałem 2mg alpry i szefuncio był zachwycony moim spokojem ducha.
Pracowałem u niego 4lata i zwolniłem się sam. Cały czas na alprze
U mnie to na starcie rozmowy mowią że pan jest bardzo spięty ( jak idę na czysto).
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.