Tam z tematu poprzedniej strony ktoś pisał zamienić 8mg alpry na 40 rolek.40 rolek to jakieś 2 mg alpry, do tego działanie jest słabsze jednak więc moim zdaniem poskłada go równo.Do takiego zejścia to by była potrzebna chyba cała siatka rolek;).
Moim zdaniem spokojnie schodzić alprą. Zmniejszyć o 1 mg - nie powinno być to odczuwalne a jak będzie to przeczekać ten stan aż się ustabilizuje i znowu ciąć.Dopiero pod koniec włączyć rolki i pregę
Tu trzeba niestety być konsekwentnym i liczyć się z kilu miesięczną odstawką a co będzie później to już kwestia osobnicza. Ja mam ten plus że nie miałem żadnych lęków itp , tylko wjebałem się ot tak więc mam nadzieje że nie zwariuje po odstawieniu
Łatwiej to kontrolować, a samo przestawienie się jest bezbolesne.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
17 lutego 2020modest pisze: @test123 Osobiście bardzo dobrze wspominam rozmowy o pracę wzbogacone alprą, tylko że 1mg, albo i 2
Rozmowa w Wawie w "Cafe w Biegu" z szefem i jego żoną. Zapodałem 2mg alpry i szefuncio był zachwycony moim spokojem ducha.
Pracowałem u niego 4lata i zwolniłem się sam. Cały czas na alprze
U mnie to na starcie rozmowy mowią że pan jest bardzo spięty ( jak idę na czysto).
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.