Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1874 / 96 / 127
wychodza na testach jako ametamina bo czym niby są jak nie amfetaminami? Dopiero szczegolowe badania daja 100% pewnosci z jaka substancja mamy doczynienia.
wolna molekula
#mops
  • 1628 / 196 / 0
JanBreivik2 pisze:
Jest ktoś w stanie porównać z 3FA? Co jest lepsze?
I przy okazji mam pytanie ogólnie dot. tych rc fluorofet, może trochę z dupy, ale strasznie mnie to nurtuje. Jak to jest, że podobno wychodzą w testach policyjnych jako normalna feta? Może ktoś rozwinąć temat? W takim przypadku da się jakoś udowodnić niewinność, swoją drogą w tym przypadku słuszną? Że jest to legalna substancja?
Osobiście uważam, że 2-FA. W 3-FA jest trochę serotoniny, ale w takiej ilości, że nie wiadomo po co ona tam jest bo tylko delikatnie ją czuć, natomiast jest jej wystarczająco dużo aby zrobić ze źrenic i twarzy taki obraz: %-D

2-FA za to jest rasowym stimem stojącym na równi z prawoskrętną amfetaminą, którą do złudzenia przypomina przez pierwszą godzinę. Później trochę działanie idzie w inną stronę, bo po rozkręceniu jest mniejsza stymulacja fizyczna, ale z większą poprawą humoru. Działanie też krótsze gdzieś o połowę.

A to że na testach wychodzi jako amfetamina to nic dziwnego, bo przecież amfetaminą jest. :-) Można gadać i gadać, że to legalny odczynnik, ale co z tego "jak na testerze wyraźnie widać." :old: Jedynie testy laboratoryjne potwierdzą, że to 2-FA, a nie amfetamina, więc i tak w razie przypału będziesz traktowany jakbyś posiadał amfetaminę. Nie ma na to sposobu w momencie zatrzymania.
  • 192 / 2 / 0
Ja również stawiam na 2-FA. Tak jak pisze Artur, w 3fa jest nieduża ilość serotoniny i uderzenie jest ogólnie mniejsze więc dlatego wolę 2-FA.
Na 2-FA też jest bardzo dobry humor więc luzik. Trzyma dość długo ale zasnąć też nie można przez wiele godzin, no chyba że mamy benzo.
Efektów ubocznych też w sumie nie ma więc substancja jest bardzo zacna jak na te czasy.
  • 954 / 51 / 0
gramik1g pisze:
Trzyma dość długo ale zasnąć też nie można przez wiele godzin.
Ale nie jakoś mocno do przesady? Mam nadzieję, że nie jest to wyjebanie z butów jak po alfie, gdzie przez 60 godzin nie można zmrużyć oka? Benzo nie mam, a usypianie się gblem to trochę bieda-opcja :kotz:
  • 192 / 2 / 0
No dosyć sporo czasu nie chce się spać. Na pewno sporo dłużej niż po takim 3cmc czy 4cmc. Ale nie bój się, nie będziesz tak zjebany jak po alfie.
  • 954 / 51 / 0
Jak pojem w sobotę to w poniedziałek będę zdolny do życia?
  • 65 / 5 / 0
W sobote jak nie przesadzisz to tak bo pamietaj o fluorze.w poniedzialek juz bedzie ok
Uwaga! Użytkownik patrykkutkiewicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
Mi często wychodzi tak, że wciągam do nawet 4-5 w nocy, i potem za 4 godziny od razu do pracy na 9 rano. Bez benzo itp.
Takze jesli zostawisz sobie niedziele na odpoczynek to bedziesz już w pełni sprawny na poniedzialek rano
  • 2780 / 39 / 0
Kurczę, muszę przyznać, że niejednokrotnie nawet na 3-MMC potrafiłem się swojego czasu zawieść, ale 2-FA, które branie przyśniło mi się się zaraz po 100mg 3-FA, które - tak swoją drogą - wydawało się w ogóle nawet nie wystartować do czegoś, co można by nazwać zadowalającym peakiem, swoimi ciarkami i dobrym samopoczuciem rozjebało mnie na atomy z tendencją do dociągania na potęgę, czego później troszeczkę żałowałem :-D, ale koniec końców jest to coś mega-wartego-uwagi.

Może półroczna wyśniona abstynencja mogła mieć w tej fantazji dużo do powiedzenia, ale seal of approval zasłużony w pełni.

Zabawne, że przy dostępności takich smakołyków wciąż są ludzie, którzy wykładają hajs na np. HEX-en. xD
  • 32 / 2 / 0
Mam pytanie, najlepiej do osób które miały kiedykolwiek styczność z Hexenem.
Czy po 2-FA serce też jest w takim stanie jak po tamtym badziewiu?
I prosiłabym też o porównanie zwały, bo po hexenie miałam 2 dni depresje :P
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.