Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 934 / 12 / 0
Re: alfa-PVP
Nieprzeczytany post autor: klejofas »
Szczerze mówiąc nie spotkałem się z żadnym sortem który by miał jakiś większy czy w ogolę wyczuwalny zapach. Mówie tu o tych pudrach one tylko nieznacznie kolorem się różniły od białego do takiego jasno kremowego, konsystencja zawsze ta sama ten puder jest taki krystalzzujaco błyszczący jak mu się przyjrzeć i nie sypie się a jest "lepki" choć nie ma to nic wspólnego z wilgotnością, bo zawsze sie tak zachowuje. Faktem jest że wyglądające niemal identycznie sorty wydają mi sie mieć ostatnio znaczną różnicę w mocy, choć przy moim spożyciu ostatnim ciężko to obiektywnie sprawdzić jako że ostatnio 10g starczyło chyba na 5 dni może :rolleyes:
  • 49 / / 0
Po poście kulfona żebym nie dorzucał, dojebałem jeszcze dwie dorzutki (w tym ostatnia najwieksza ze wszystkich) nie przeczytawszy co napisał :/. Efekty marne (ale to pewnie przez to jebanie sie z dawkami), podbita stymulacja- ogólnie siedzi się dobrze (przyzwyczaiwszy się do słabszego bicia serca) ale nie ma radości. Jednak swietnie mi się pisało, (szczególnie zaskoczyła mnie wyobraźnia, myślałem że to domena kanna). Generalnie nie ma czym się podniecać, bo dawkowanie rozpierdolone więc nikt z tego nic mądrego nie wyniesie zapewne. No, w każdym razie nie polecam minimalnych wrzutek co jakis czas, bo trudno o poprawę efektu. (chyba, że chodzi o małą stymulację do pracy, tu się nie wypowiem)

Dziś już działanie przyjemniejsze, serce bardziej znośne. No i jestem blisko znalezienia odpowiedniej dawki %-D

EDIT: Przypomniało mi się jeszcze, że pojawiła się również psychoza. Po opisach sądziłem, że jest to do ogarnięcia, na kanna paranoi nie łapię, w większości przypadków wiem kiedy panikuję. Tu z kolei o idiotyźmie swoich poczynan uświadamiałem sobie dopiero po jakimś czasie (gadanie do siebie w dwóch osobach, wiara w jakies wydarzenie z życia które nie miało miejsca). Przestaję się dziwić użytkownikowi, który gdzieś tu pisał że wapował alfe na osiedlu, oczywiście przypał jak chuj ale udało mu się uciec do domu, chociaż psy na chacie to kwestia minut :D
Ostatnio zmieniony 26 października 2013 przez podczlowiek, łącznie zmieniany 1 raz.
mój pies jest bardzo rozmowny.
  • 283 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Marines »
Doświadczył ktoś z was mdłości po a-pvp ? Ja wciągnąłem kreskę 20mg i bardzo milutko jest euforia i naspidowanie ale po 10 minutach pojawiają się mdłości której psują całą radość z zabawy.
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 934 / 12 / 0
ja kilka razy jak dobrego apvp szybko tak ze 100mg spaliłem, trwało to doslownie 2 minuty i przechodzi. Czasemz rana jak walnę taką mega kreskęi czuję ten smak i spływ również mam odruch wymiotny, ale nie mdłości. chyba oba przypadki nie mają nic wspólnego z twoim :-D Tak się zastanawiam czy ja w ogóle bym coś poczuł po 20mg, nie mówiąc o mdłościach. :-D
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
Heh mega kreska z rana.. niezłe uczucie się pojawia...człowiek budzi się i nie może się zmotywować do niczego (trwa ciąg oczywiście, noc 100% przespana)..kreseczka i od razu można żyć.
  • 506 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: dejvis »
klejofas pisze:
ostatnio 10g starczyło chyba na 5 dni może :rolleyes:
O cholera, a ja myślałem, że tego dużo spożywam. Mówisz tu o jednej osobie? W moim przypadku na dzień schodziło zazwyczaj 0,5g alfy, 0,5 pentedronu plus czasami jeszcze jakiś dodatek. Tylko, że ja alfy nigdy za bardzo nie paliłem.
  • 934 / 12 / 0
No niestety w większości tylko przez moją osobę zostało to zutylizowane w połączeniu z mniejszymi ilościami 3mmc i bufedronu :rolleyes:
Ogólnie póki co alfe na bok odstawiam, bo gdy tolerancja wymaga dla uzyskania jakiegokolwiek wyczuwalnego i właściwego efektu działania, szybkiego spalenia 100mg albo wciągnięcia jeszcze większej ilości i czasie działania poniżej godziny, szkoda zdrowia i pieniędzy. Zmęczony potrafiłem zasnąć w kilka minut po aplikacji takiej dawki.
Ostatnio zmieniony 27 października 2013 przez klejofas, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 333 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cleaner »
po ponad miesięcznej przerwie od stymulantów znowu to zamówiłem pvp. Jest niedziela, a ja od środy do dnia dzisiejszego jestem w ciągu, przespane łącznie ok. 6h. Z każdym dniem potrzeba większych dawek. Dzisiaj te kreski były już naprawde spore, ok. 100mg
Z efektów ubocznych:
- nieostrość widzenia dalekich napisów i przedmiotów
- stłumiona mowa od 4 dnia da się dostrzec
- nagłe zaniki pamięci poodręcznej, czyli tej z krótkotrwałych, np. rozmawiam z kumplem na temat dobrze mi znanego filmu piła IV, po chwili kolega coś dodał, a ja się pytam o jakim filmie rozmawiamy. tak samo inne czynności, idziesz gdzzies z przemyślanym planem i jak już jesteś tam w ogóle nie czaisz po co. dzisiaj tak było już kilka razy.
- zapominanie słówek
- halucynacje wzrokowe - w oddali tworzą się już rzeczywiste obrazy z naszej wyobraźni, np. w lesie. Dodam, ze na codzień zażywam sporą dawkę leków przeciwpsychotycznych, a halucynacje od wczoraj są już wyraźne. grunt to wiedzieć o tym i nie panikowac, iśc spać lub iść dalej i wciągnąć kolejną kreskę, bo właśnie tak na mnie działa ten stymulant. chęć dorzucenie jest aż surrealistyczna, nie wiem jakbym się upewniał i planował to wpadam w takie ciągi aż się skończy towar.

ten narkotyk mnie przeraża, łącznie z MDPV.
  • 488 / 60 / 0
Wciągnęliśmy z ziomkiem po około 100mg a-pvp. Masakra. Po prostu masakra.
Wystrzeleni z butów. Ziomek był tak porobiony że nawet słowa nie mógł wydusić.
mega pobudzenie trwało od 16 do 6 rano potem zaczął się zjazd, który nie był jakiś tragiczny. 100mg zdecydowanie za dużo. Momentami to mega pobudzenie była aż nie przyjemne. no za mocno po prostu. Pentadrone przy tym to nic.
  • 1180 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: kowalskii »
Cleaner dzisiaj już pewnie będziesz spać normalnie/prawie normalnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.