[ external image ]
@nCuX
Jak i gdzie?
Za modka? Miałeś zniżkę? Ile tabletek?
Ja 100 tabsów 100mg - 480 polskich nowych złotych.
W tym sklepie moim byloby
445 PLN za 50 tabsów 200mg. Czyli wychodzi 35zl taniej.
Ale przy 100 tabsach już to lepiej wygląda. Mamy 960 złotych za dwa opakowania w aptece, a na czarnym rynku 820. To już różnica 140 zyla. W obu przypadkach liczę 20g modka.
Oczywiście mówię o Modalercie, bo innych nie próbowałem - a są tańsze.
czujesz euforię po nim?? bo ja nie czułem
odpowiadając na pytanie
Czy przy braniu małej ilości modafinilu np 50 mg będzie się robiła tolerancja?
NIE,
nawet przy normalnej dawce wolno rośnie
EDIT:
doczytałem i bardziej chodzi o oreksynę i histaminę
Nie poprawia kreatywności jak ndri czy AMP
To są moje osobiste odczucia może go za krótko brałam. W dawkach max 300mg na dobę.
I wiem że zaraz wyleje się fala hejtu na mnie;)
W porównaniu do aptecznego modafilinu i to jest nie tylko moja opinia no ale do cv trzeba wpisać!
+
Zmiany skórne nie dość że tabletki kosztują chore pieniądze to jeszcze musisz mieć kasę na dermatologa hehehe testowałam ten apteczny i szału nie ma nawet nsi + kofeina lepsza miała działanie.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.