16 marca 2021Swiezzy pisze: Jak zajebałem 315mg kodeiny 1.5h temu- ledwo ledwo siadło. To zadziała PST jakbym teraz zrobił, tolerka zero bo pierwszy raz bym to robił.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
no juz nie paietam, ale kiedys to bylo liczone i duzo trzeba by tego zjesc.
i nie gryz tego
Jeśli chodzi o wzmocnienie to:
carisoprodol, tapentadol, DHC, ewentualnie tramadol lub prega -> zwiększenie euforii, przedłużenie działanie i wzmocnienie siły.
genialne propozycje
mogles jeszcze napisac heroina
to chyba jasne, ze nie chodzilo mu o opio.
zresztą, gosc bierze tabletki z neoazariną i dopiero co zaczyna to na 99procent nie ma dostepu do DHC ani tapentadolu. pewnie nawet do tramadolu.
jak wyzej acodin, moklobemid - najlepszy, alkohol, prega owszem niektorym wzmacnia i jakies zamulacze benzo
Nie warto chodzić na skróty, bo droga będzie bardzo kręta i wyboista i możesz nie dotrzeć.....
cpanie to nie droga na skroty. bo w koncu skrot prowadzi do celu, a cpanie do niczego nie prowadzi, chyba ze twoim celem jest samodestrukcja to mozna powiedziec, ze cpanie to droga na skroty
nie daje zadnego szczescia.
17 marca 2021Arabella841 pisze:Zadziała, zadziała. To nie koda, że dorzucać nie wolno. PS kodeina wyrabia jakąś tam tolerkę na PST, ale jeśli przyjmujesz dawki rzędu 300mg to nie będzie ona znacząca.16 marca 2021Swiezzy pisze: Jak zajebałem 315mg kodeiny 1.5h temu- ledwo ledwo siadło. To zadziała PST jakbym teraz zrobił, tolerka zero bo pierwszy raz bym to robił.
Tylko 200mg zrobiłem i prawie nic a nic. Może za mało, ale szybko tego nie zrobię bo obrzydliwe. Xd
17 marca 2021Teabadger pisze: (..) Pamiętajcie dzieci - opio to zuo, i te słabe i te mocne. Mogą służyć jako odświętna zabawka, ale nie jako ważny element zbilansowanej diety![]()
17 marca 2021Teabadger pisze: Ja już nie mam tego problemu. Na drugi dzień czuję się dobrze i nie mam ciśnienia by znowu doyebać do pieca. (..)
genialne propozycje
mogles jeszcze napisac heroina
to chyba jasne, ze nie chodzilo mu o opio.
zresztą, gosc bierze tabletki z neoazariną i dopiero co zaczyna to na 99procent nie ma dostepu do DHC ani tapentadolu. pewnie nawet do tramadolu.
Opio są 3 z 9 wypisanych substancji.
Do carisoprodolu i tapentadolu jest łatwiejszy dostęp niż do tramadolu. ,,Gość'' nie napisał, że zaczyna, a 300mg sugeruje, że jest wręcz przeciwnie. Chyba, że jest głupi to mój wpis nic nie zmieni, ja po 3 latach jem 100mg Neo, co prawda z 3 innymi substancjami, ale wciąż.
Większość substancji, o których wspomniałem są zdatne głównie jako dodatki, hery nie próbowałem, ale z tego co wiem jest ona innym typem używki.
Nie warto chodzić na skróty, bo droga będzie bardzo kręta i wyboista i możesz nie dotrzeć.....
cpanie to nie droga na skroty. bo w koncu skrot prowadzi do celu, a cpanie do niczego nie prowadzi, chyba ze twoim celem jest samodestrukcja to mozna powiedziec, ze cpanie to droga na skroty
nie daje zadnego szczescia.
Nie zrozumiałeś.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.